Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Samsun Valiliği’nde İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER!

Samsun’da valilik binası içerisindeki İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları sabah sporu yaparak mesaiye başlıyor

Samsun Valiliği’nde İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER!
REKLAM ALANI
1 Kasım 2023 15:13

Samsun’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları valilik binası içerisinde sabah sporu yaparak mesaiye başlıyor. Renkli görüntülerin yaşandığı sabah sporu sayesinde çalışanların mesaiye daha zinde başlaması sağlanıyor.

KORİDORLARDA SABAH SPORU
Samsun Valiliği binasının 3’üncü katında bulunan İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün koridorlarında her hafta çarşamba günleri fiziksel aktivite yapılıyor. Birim müdürleri, memurlar ve diğer personeller mesaiye başlamadan önce fiziksel aktiviteye katılıyor. Kimi personelin çalışma kıyafeti ile katıldığı aktivite, yoğun ilgi görüyor. Beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde yapılan ve yaklaşık 15 dakika süren egzersizin amacının ise personelin birbiri ile iletişimini güçlendirmek, spor kültürünü aşılamak, kan dolaşımını hızlandırmak ve esneklik kazandırmak olduğu bildirildi.

İŞ BAŞLAMADAN ÖNCE 15 DAKİKA…
Personele egzersiz yaptıran Beden Eğitimi Öğretmeni Eyüp Sabri Yılmaz, “Bu aktivite, Milli Eğitim Müdürlüğümüz İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Biriminin bir projesidir. Milli Eğitim Müdürlüğü tüm birimleri bu uygulamaya katılıyor. Haftada bir gün işe başlamadan önce 10-15 dakika bu uygulamayı yapıyoruz. En önemli amacımız iş yerinde çalışan insanların arasındaki bağları güçlendirmektir. Bu çalışmaya aslında iş yeri reaksiyonu olarak da değerlendirebiliriz. Böylelikle birbirinden haberdar olmayan birçok personel birbiriyle selamlaşmaya, konuşmaya başladı. En önemlisi iş verimini artırıyor. Bunun yanı sıra yapılan spor çalışmaları ile vücudumuzun zinde tutuyoruz. Sağlıklı olarak güne başlama fırsatı buluyoruz. Sporu bir yaşam tarzı, ömür boyu devam eden bir faaliyet olarak Milli Eğitim Müdürlüğü personeline kazandırmaya çalışıyoruz. Beden Eğitimi Öğretmenleri Hakan İş ve Numan Güvelioğlu ile birlikte bu egzersizi yaptırıyoruz” dedi.

‘SAĞLIK VE ZİNDE KALIYORUZ’
Aktiviteye katılan memurlar ise, “08.00-17.00 saatleri arasında hareketsiz bir mesai geçiriyoruz. Bu nedenle sabah sporunu çok faydalı buluyoruz. Kaslarımız açılıyor. Daha sağlıklı ve zinde kalmamızı sağlıyor” diye konuştular.


İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.