Dolar 32,5160
Euro 34,8277
Altın 2.427,02
BİST 9.691,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Öldürülen Terörist Bafra’ya Getiriliyor

Geçtiğimiz günlerde Tunceli’nin Ovacık İlçesi’nde yaşanan çatışmada 6 terörist öldürüldü

Öldürülen Terörist Bafra’ya Getiriliyor
REKLAM ALANI
13 Ağustos 2018 14:20 | Son Güncellenme: 13 Ağustos 2018 14:22

Geçtiğimiz günlerde Tunceli’nin Ovacık İlçesi’nde yaşanan çatışmada öldürülen 6 TİKKO üyesi teröristin birisinin Bafra doğumlu olduğu öğrenildi. Teröristin cenazesinin Bafra’ya getirilip getirilmeyeceği henüz kesinleşmemişti.

Bugün kesinleşen bilgide öldürülen 6 TİKKO üyesi olan Bafra’lı teröristin cenazesi Bafra’ya getirileceği yönünde.

Bunun üzerine Tunceli’nin Ovacık İlçesi’nde yaşanan çatışmada öldürülen 6 TİKKO üyesi olan Bafra’lı teröristin cenazesinin Bafra’ya getirileceğini öğrenen Bafra Şehitler ve Gaziler Dayanışma Derneğinden açıklama geldi.

“Asri Mezarlığa Gömülemez”

Tunceli ili Ovacık ilçesi Mercan Dağı eteklerinde 5 Ağustos 2018 tarihinde güvenlik kuvvetlerimiz ile vatanımızın bütünlüğüne kasteden terör örgütlerinden TİKKO mensubu teröristler arasında çıkan silahlı çatışma sonucu 6 terörist öldürülmüştür.Öldürülen teröristlerden birinin Bafra doğumlu Mahir Parti kod adlı Mehmet Keleş olduğunu öğrendik.Mehmetçiğimizle girdiği çatışmada öldürülen TİKKO üyesi asker polis savcı katili bu vatan haininin Bafra Asri Mezarlığına defin edileceğini büyük bir üzüntüyle  öğrenmiş bulunuyoruz. Bu hainler tarafından şehit edilen Bafra Asri Mezarlığında  11, şehitlikte 12  şehidimiz  vatanımızın bekaası uğruna canlarını verdikleri vatan toprağında yatmaktadır. Şehitlerimizin ana babaları yakınları, gazilerimiz  burada yatmaktadır. Bu hainin buraya defnedilmesi şehitlerimizin kemiklerini sızlatacaktır. Bedeli ne olursa olsun buna asla müsaade etmeyeceğiz.Bafra Asri Mezarlığına asla terörist cenazesi konulmasını istemiyoruz.Tüm kabir ehline okuduğumuz Fatihalardan bu hainin nasiplenmesini istemiyoruz.

Konu ile ilgili Kaymakamlığımıza, Belediye Başkanlığımıza yazılı başvurumuzu yapıyoruz. Devletimizin tüm kurumlarından hassasiyetimizi anlamalarını,şehitlerimize sahip çıkmalarını, şehitlerimizin ruhunun incitilmesine, kemiklerinin sızlatılmasına müsaade etmemelerini, zor ve hassas bir dönemden geçtiğimiz birlik beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz  bu günlerde bizleri anlamalarını Bafra Asri Mezarlığına terörist cenazesi konmasına müsaade etmemelerini istirham ediyoruz.

13.08.2018

Mümine ERSİN

Yön. Kur. Başk.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. Şahin Erkan dedi ki:

    Hadi bakalım sevgili Bafra’lılar. Görelim yiğitliğinizi. Ne kadar vatansever ve ne kadar milliyetçi olduğunuzu..!