Dolar 32,5997
Euro 34,8182
Altın 2.496,46
BİST 9.465,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Yüceltmek hepimizin ortak görevi

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Yurduseven şu ifadelere yer verdi:

Yüceltmek hepimizin ortak görevi
REKLAM ALANI
28 Ekim 2017 17:20

“Çok büyük zorluklarla elde ettiğimiz vatanımızın Cumhuriyetimizin 94.yılını büyük bir mutluluk ve onurla kutluyoruz. İçinden geçtiğimiz zorlu süreçte kıymetini bir kere daha idrak ettiğimiz, temel değerlerimizin mihenk taşı olan Cumhuriyetimize dört elle sarılıp değerlerini daha da yüceltmek hepimizin ortak görevidir. Bizi biz yapan yüksek değerlerimizi daha gür sesle yüceltecek, geçmişte olduğu gibi bugün de tek yürek olarak haykıracak, el ele, gönül gönüle geleceğe daha bir güvenle bakacağız. Anlamlı duruşumuzla, kardeş kavgası çıkarmak için beyhude bir çaba içinde olan şer ve nifak odaklarına da bir kere daha en güzel cevabı vermiş olacağız. Bu duygu birliğimizi geçmişte olduğu gibi bugün de gelecekte de hep koruyacağız. Bu ülkenin evlatları Türkiye’nin gelişmesi, büyümesi ve dünyada söz sahibi bir ülke olması için en üstün vatanseverlik duygularıyla hareket etmeye devam edeceklerdir. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin 94. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, aziz vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet, saygı ve şükranla anıyorum. Tüm Bafralı hemşerilerimi saygıyla selamlıyor Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” Dedi.

Tuncay YURDUSEVEN

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.