Dolar 32,5431
Euro 34,9157
Altın 2.429,23
BİST 9.699,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

ÇARŞAMBA’DA ŞÖLEN!

Samsun’un Çarşamba İlçesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘2023 Yılı Analig Osman Bayrakdar Sezonu Ragbi Erkekler Türkiye Birinciliği’ne ev sahipliği yapıyor

ÇARŞAMBA’DA ŞÖLEN!
REKLAM ALANI
6 Haziran 2023 19:27 | Son Güncellenme: 6 Haziran 2023 19:28

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen, Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce organize edilen Ragbi Erkekler Türkiye Birinciliği, 5-10 Haziran tarihlerinde Çarşamba spor Şehir Stadyumu’nda gerçekleşecek. Turnuvaya 22 ilden 31 takım ve 600 sporcu katıldı. Türkiye Birinciliği, ilçede yapılan törenle start aldı.

FEYZULLAH DERECİ BAŞARI DİLEDİ
Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, törenlerde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“6 Şubat’ta meydana gelen deprem felaketinden 10 ilimiz etkilendi. Bu 10 ilimizde yaklaşık 50 bine yakın vatandaşımız hayatını kaybetti. Bunların arasında Gençlik Spor Bakanlığımız bünyesinde 78 personelimiz de vefat etti. Bu nedenle Anadolu Yıldızları ligimize bu sene şube müdürü iken depremde hayatını kaybeden Osman Bayrakdar ismini verdik. Çarşamba’mız turnuvaya ev sahipliği yapacak. Ben bütün takımlarımıza ve sporcularımıza başarılar diliyorum.”

BAŞKAN DOĞAN: FİNALE EV
SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ise, ilçelerinde her türlü spor branşına ev sahipliği yapmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını vurgulayarak, “Uzman antrenör kadromuzla her branşta sporcular yetiştiriyor, bu sayede uluslararası turnuvalarda bayrağımızı gururla dalgalandırıyoruz. Sporun tabana yaygınlaştırılması, kulüplere ve milli takımlara altyapı oluşturulması gibi hedefler doğrultusunda uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi projesinde sezonun son finaline ev sahipliği yapıyoruz” diye konuştu.

 

Yürüyüşe Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir ve birçok antrenör ve sporcular katıldı.

SALONDA GÖSTERİLER: Çarşamba Kapalı Spor Salonu’nda çeşitli gösteriler ile birlikte müsabakaların açılış töreni düzenlendi. 10 Haziran’a kadar devam edecek olan müsabakaların startı verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.