Dolar 32,4571
Euro 34,7340
Altın 2.439,37
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Bafralıların Kurban Bayramı Mesajları

Bu seferki sokak röportajımızda Bafralılara sevdiklerine bayram mesajı yollamalarını istedik

Bafralıların Kurban Bayramı Mesajları
REKLAM ALANI
20 Ağustos 2018 19:07

Yenigün Gazetesi olarak Bafralı vatandaşların görüş ve düşüncelerini almak adına her gün olduğu gibi bugün de Bafra sokaklarına çıktık. Fakat bu kez soru sormak yerine, Kurban Bayramının yaklaşması sebebi ile Bafralı vatandaşlardan sevdiklerine “Bayram Mesajı” vermelerini istedik. Bakalım neler demişler, nasıl mesaj yollarmışlar hep birlikte görelim.

Samet Korkmaz:

Öncelikle tüm İslam aleminin ve tüm sevdiklerimin, ailemin, dostlarımın Kurban bayramını kutlarım. İnşallah hepimize hayırlı bir bayram olur.

Mikail Akalan:

Öncelikle Fransa’dan geldiğimi belirtmek isterim. Bayramlarımız Fransa’da burada olduğu gibi kutlanamıyor. Bu bayramda Türkiye’de olmak güzel bir duygu. Umarım hep birlikte güzel bir bayram geçiririz ve tüm Türkiye halkına hayırlı bir bayram olur. Buradan görüşemediğim ve görüştüğüm herkesin Kurban Bayramını kutlarım.

Furkan Ünsal:

Bayram sebebi ile İstanbul’dan geldim. Bayramlar bizim için değerli ve özel günlerdir. Bizi birlikte yapan, bir araya getiren anlamlı günlerdir. O yüzden herkesin Kurban Bayramını kutluyorum. Ve herkese sağlıklı mutlu bir hayat diliyorum.

Sergen Yanıklar:

Bayramlar bizler için bağlarımızı güçlü kılan özel günlerdir. Ben ailemin ve dostlarımın kurban bayramını kutlarım.

Egemen Korkmaz:

Bayramların bizler için anlam ve önemi çok fazla. Birbirlerinden uzakta olan aileleri bir araya getiren özel günler. Aynı şekilde bayram sebebi ile uzaktan gelen akrabalarımız oldu. O yüzden bu günler çok değerli günlerdir. Buradan tüm yakınlarımın ve sevdiklerimin Kurban Bayramını kutlarım.

Nejla Sadıkoğlu:

Bayramlar ailemizi, güçlü kılan günlerdir. Bizi bir araya getirip bağlarımızı sağlamlaştıran günlerdir. Kurban Bayramının tüm İslam alemine, özellikle aileme ve sevdiklerime, dostlarıma hayırlı olmasını diliyorum. Umarım bundan sonraki bayramlarımız da önceki bayramlarımız gibi güzel ve dolu dolu geçer.

Umur Tan Sadıkoğlu:

Bayramları çok seviyorum. Çünkü akrabalarım, kuzenlerim hep bir araya geliyoruz. Güzel vakitler geçiriyoruz. Bu sebeplerden ötürü bayramları çok seviyorum. Herkesin de Kurban Bayramını kutluyorum.

Hakan Kul:

Tüm İslam aleminin ve ailemin, sevdiklerimin, dostlarımın Kurban Bayramını kutlar, daha çok bayram görmelerini, sağlıklı ve mutlu bayramlar geçirmelerini dilerim.

Gökhan Kaya:

Buradan tüm sevdiklerimin Kurban Bayramını kutluyorum. Onlarla hep bir arada yıllar boyu sağlıklı ve mutlu ömürler, bayramlar geçirmeyi diliyorum. Umarım bu bayramlar hepimize güzel günlerin habercisi olur.

İlayda Nayır:

Her zaman yanımda olan ailemin ve sevdiğim dostlarımın, arkadaşlarımın Kurban bayramını kutlarım. Onlarla birlikte daha fazla bayramlar görmeyi dilerim. Umarım hep birlikte sağlıklı ve mutlu bayramlar geçiririz. Şimdiden herkese iyi bayramlar.

Emrah Işık:

Yanımda olan arkadaşlarımın, görüşemediğim dostlarımın, en başta ailemin olmak üzere tüm sevdiklerimin Kurban Bayramını kutlarım.

Ahmet Furkan çelik:

Tüm sevdiklerimin, ailemin, arkadaşlarımın, en başında vatana hizmet eden tüm askerlerimizin Kurban Bayramını kutlarım. Umarım daha nice güzel ve sağlıklı bayramlar yaşarız.

Alper Çiftçi:

Buradan Antalya’daki tüm aileme, Tekirdağ’daki eşimin ailesine, herkese çok selamlar ve iyi bayramlar diliyorum. İnşallah hepimiz için güzel bir bayram olur.

Eren Can Dinler:

Aslen buralı olduğumuz için Kurban Bayramı sebebi ile Bursa’dan geldim. Burada yaşayan akrabalarımız var. İşte böyle bayramlar da bizi bir araya getirmeye vasıta oluyor. O yüzden bu gibi günlerin değerini bilmeliyiz. Buradan tüm sevdiklerimin ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum.

Yunus Emre Dinler:

Aynı şekilde bende Bursa’dan geldim. Burada akrabalarımız var ve onlarla görüşme fırsatımız oluyor. O yüzden buradan sevdiğim herkesin, özellikle ailemin ve akrabalarımın Kurban Bayramını kutluyorum.

Onur Balta:

Ailemi, akrabalarımı çok seviyorum. Uzakta olan akrabalarımda var yakında olan akrabalarım da var. Hatta kuzenim de bugün geldi. Buradan tüm aileme, sağlıklı nice bayramlar diliyorum. İnşallah ömürleri daha çok bayram görmeye nasip olur. Onları çok seviyorum, hayırlı bayramlar diliyorum.

Muhsin Akça:

Tüm Türkiye’nin ve tüm Müslümanların Kurban Bayramını kutluyorum. Herkese sevgiler, saygılar ve hayırlı bayramlar diliyorum.

Bahattin Çakır:

Ailemin ve sevdiklerimin Kurban Bayramını kutluyorum. Hepimize hayırlı bir bayram olmasını diliyorum.

Recep Volkan Kurt:

Tüm Müslümanların ve ailemin, arkadaşlarımın, kısacası sevdiğim insanların Kurban Bayramını kutluyorum. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum.

İmran Taşkın:

Buradan herkese iyi bayramlar diliyorum. Ailemin ve arkadaşlarımın özellikle bayramını kutluyorum. Hepsi iyi ki varlar. Hep birlikte nice bayramlar geçirmek dileğiyle hepsine selam yolluyorum.

Nazlı Kaya:

Öncelikle ailemin ve arkadaşlarımın sonra tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyorum. Herkese hayırlı bayram olmasını diliyorum. Umarım ailemle birlikte daha nice bayramlar yaşarız.

Hasan Can Yalçın (soldaki):

İlk önce tüm şehit ailelerinin ve gazilerimizin bayramını kutlarım. Daha sonra ailemin ve arkadaşlarımın, son olarak tüm İslam aleminin Kurban Bayramını kutlarım. Herkese hayırlı bayramlar diliyorum.

Onur Keskin (sağdaki):

Aynı şekilde bende tüm şehit ailelerinin ve gazilerimizin kurban bayramını kutluyorum. Onlar olmasaydı biz burada güzel bayramlar geçiremezdik. Onlar bizim baş tacımızdır. Hepsinden Allah razı olsun. Daha sonrasında ailemin ve sevdiğim tüm insanların Kurban Bayramını kutlarım. Hep birlikte daha güzel, daha fazla bayramlar geçirmek dileğiyle hepsinin bayramını kutluyorum. Ve buradan hepsine selam yolluyorum.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.