Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C

19 MAYIS COŞKUSU

Samsun’da 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başladı

19 MAYIS COŞKUSU
REKLAM ALANI
19 Mayıs 2021 16:06

Samsun’da 19 Mayıs kutlamaları, saat 09.00’da Atatürk Anıtı’nda başladı. Samsun İl Gençlik ve Spor Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nun Anıta çelenk sunumuyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam etti.

DİRİLİŞ VE DİRENİŞİN SEMBOLÜ
Anıttaki törende bir konuşma gerçekleştiren Müdür Kasapoğlu, “Diriliş ve direnişin sembolü olan 19 Mayıs, Mustafa Kemal Atatürk’ün bundan tam 102 yıl önce meşale yaktığı Samsun şehrinin 102. yılının kutlaması yapmaktayız. Bugünü minnetle kutluyoruz. Mustafa Kemal’in 19 Mayıs’ta yaktığı meşale ülkemizi bağımsızlığa, büyük bir Türkiye’ye doğru taşıdı. 2 yıldır korona virüs illeti yüzünden coşkuyla kutlayamadığımız bayramları dilerim seneye coşkuyla kutlarız” dedi.

Konuşmanın ardından Tütün İskelesi’ndeki tören alanına geçildi.


İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.