Dolar 32,5649
Euro 34,9847
Altın 2.420,19
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

19 Mayıs’ta BÜYÜK HEYECAN!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Plaj Futbolu Karadeniz Etabı, Samsun’un 19 Mayıs ilçesi’nde yapıldı

19 Mayıs’ta BÜYÜK HEYECAN!
REKLAM ALANI
1 Ağustos 2022 20:07

TFF Plaj Futbolu Karadeniz Etabı, Samsun’un 19 Mayıs İlçesi Kumcağız Plajı’nda gerçekleştirildi. 19 Mayıs Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü katkılarıyla ilçede 5.’si düzenlenen plaj futbolu turnuvası renkli görüntülere sahne oldu. Seyir zevki yüksek olan turnuvada takımlar, Alanya’da düzenlenecek Türkiye şampiyonasına katılmak için 3 gün boyunca ter döktü.

ŞAMPİYONLUK KUPASI BAŞKAN TOPALOĞLU’NDAN
Seyirci desteğinin 3 gün boyunca yoğun olduğu turnuvanın final karşılaşmasında, 19 Mayıs Esrarengiz ile Tosbatlıoğlu Ballıca takımları karşılaştı. Şampiyon olan Tosbatlıoğlu Ballıca’ya kupasını veren 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, “Turnuvaya katılan takımlarımızı ve üç gün boyunca takımlarımızı yalnız bırakmayan, yoğun katılımıyla desteklerini esirgemeyen seyircilerimize teşekkür ediyorum. Bu yıl belediyemiz katkılarıyla 5.’sini düzeliyoruz. Her geçen yıl artarak devam eden seyirci potansiyeli bizi ayrıca memnun ediyor. Şampiyon olan takımımızı tebrik ediyor, eylül ayında Alanya’da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında başarılar diliyorum. İnşallah bir sonraki sene Türkiye şampiyonasını 19 Mayıs ilçemizde düzenlemek nasip olur. Bu konuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

19 Mayıs Gençlik ve Spor İlçe Müdürü M. Serkan Eroğlu ve TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven’in hazır bulunduğu turnuvada Süper Lig hakemlerinden Samet Çiçek, TFF Antrenörlerinden Ahmet Gün ve TFF Malatya Bölge Antrenörü Furkan Soylu da görev aldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.