Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

1930 Bafraspor da  Ayrılık

Kulüp başkan yardımcısı Avukat Anıl Göngör işlerinin yoğunluğu göstererek Kulüple olan ilişkisini sonlandırdı.

1930 Bafraspor da  Ayrılık
REKLAM ALANI
5 Eylül 2019 11:17 | Son Güncellenme: 5 Eylül 2019 11:19
Samsun Bölgesi Süper Amatör Ligi takımlarından 1930 Bafraspor Kulübün de  2019 – 2020 futbol sezonu öncesi Kulüp başkan yardımcısı Avukat Anıl Göngör işlerinin yoğunluğu göstererek Kulüple olan ilişkisini sonlandırdı.
Kamuoyuna bilgilendirmek amacıyla yaptığı açıklamada Avukat Anıl Göngör şu ifadelere yer verdi;
Göngör, yaklaşık 1 yıldır 1930 Bafraspor Kulüp Başkan Yardımcılığından işlerimin yoğunluğu sebebiyle başta Kulüp Başkanımız Fatih Yıldız ve Yönetimimizle karşılıklı konuşarak ayrılmak istediği talebimi belirttim.
Benim için zorda olsa bu kararı Kulüp Başkanımız  ve Yönetimimiz tarafından kabul görünmüş olup, artık 1930 Bafraspor’umuzu dışarıdan destekleyen bir taraftar olacağım.
Yaklaşık 1 yıl 1930 Bafraspor Ailesinin içinden bir ferdi olarak başta Kulüp Başkanımız Fatih Yıldız ile  Yönetimindeki değerli mesai arkadaşlarıma ve Futbol Takımı, Teknik Heyetimize bu sezon için başarılar diliyorum, inşallah arzu ettikleri başarıyı bu sene elde ederler. Onları yalnız bırakmayacağım diyen Göngör, ”Yöneticilik zor ve apayrı meziyet ve iş isteyen bir görevdir.”
”Bizde laiki ile yapmaya çalıştık bundan sonra da kendi mesleğimiz olan Avukatlıkla hayatımıza yön vererek  devam edeceğim” şeklinde konuştu.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.