Dolar 32,4396
Euro 34,7447
Altın 2.440,06
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

CANİK OLİMPİYATLARI!

Samsun Millet Bahçesi’nde düzenlenen ve 14 Temmuz’a kadar devam edecek Canik Spor Şenliği, geniş katılımla start aldı

CANİK OLİMPİYATLARI!
REKLAM ALANI
28 Haziran 2021 19:33

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Canik Belediyesi’nin organize ettiği Canik Spor Şenliği açılış töreniyle başladı. Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 16 gün boyunca devam edecek turnuvalar öncesi gençlere sporla ilgili önemli tavsiyelerde bulundu.

PANDEMİ SONRASI BÜYÜK FIRSAT
Sokağa çıkmanın kısıtlandığı, okulların uzaktan eğitime geçtiği pandemi döneminde çocukların ve gençlerin evde kalmada zorlandığına dikkat çeken Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi tarafından düzenlenen bu tür sosyal, kültürel ve sportif aktivitelerin gençleri rahatlatmak, sosyalleştirmek ve pandemi gerginliğinden uzaklaştırmak adına faydalı olduğunu dile getirdi.

BİR NEFES SIHHATİN KIYMETİ
Sporun sağlık açısından önemine değinen Başkan İbrahim Sandıkçı, “Bir nefes sıhhatin ne kadar kıymetli olduğunu hepimiz yaşadık, gördük, en yakınlarımızda buna şahit olduk. Vücudumuz ve sağlığımız bize emanettir ve onu korumakla sorumluyuz. Vücudumuzu ve sağlığımızı korumanın en güzel yolu da tabi ki spor yapmaktır” dedi.

ZİHNEN VE BEDEN SAĞLIKLI
“Gelecekte söz sahibi olacak insanlar bilime, kültüre, sanata ve spora gereken önemi veren toplumlardan çıkacaktır” diyen Sandıkçı, “Eğer bu ülkeyi seviyorsak, bu milleti seviyorsak zihnen ve bedenen sağlıklı nesiller yetiştirmek zorundayız. Sizler bu ülkeye sahip çıkacaksınız. Ülkemizi ileriye götürecek sizlersiniz. Siz bu ülkenin geleceğisiniz. Bu milletin umutlarısınız. Siz ne kadar mutlu, ne kadar sağlıklı, ne kadar başarılı olursanız ülkemiz de o kadar başarılı ve güçlü olacaktır” diye konuştu.

Katkılarından dolayı Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’na teşekkürlerini sunan Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik’te sporun devam edeceğini sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.