Dolar 32,3424
Euro 35,0948
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

20 YAŞINDA!

Samsun’da ürettiği tıbbi cerrahi aletleri dünyanın 80 ülkesine ihraç eden AYSAM, 20’nci kuruluş yıl dönümünü çalıyşanlarıyla kutladı

20 YAŞINDA!
REKLAM ALANI
27 Aralık 2021 17:59

Samsun‘da tıbbi aletler üreterek 80’e yakın ülkeye ihraç eden AYSAM Ortopedi & Tıbbi Cerrahi Aletler Şirketi, başarılarla dolu 20 yılı geride bırakmanın onurunu yaşıyor.

Samsun Organize Sanayi Bölgesi’nde 5 bin metrekarelik alanda 100’ü aşkın personelle ortopedik implant, sterilizasyon konteyner ve aksesuarları üretimi yapan AYSAM Ortopedi Tıbbi Cerrahi Aletler, kuruluşunun 20’nci yılı nedeniyle bir etkinlik düzenledi. Kadhırga Otel Restoran’da düzenlenen gecede şirket yönetimi ve çalışanları kuruluş yıl dönümü coşkusunu eğlenerek hep birlikte yaşadı.

‘SİZLERLE GURUR DUYUYORUM’
Gecede bir konuşma yapan AYSAM Ortopedi Tıbbi Cerrahi Aletler Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Aydemir,
“Bugün 20’nci kuruluş yıl dönümünü kutladığımız firmamız Samsun ve ülkemiz için büyük işler başarmıştır. 30 bin kalemi aşkın ürün üreten, dünyanın 100’den fazla ülkesine ihracat yapan bir firma haline gelmiş bulunmaktayız. Kuşkusuz bu başarı hepimizin eseridir, bu bağlamda tüm çalışanlarımızla gurur duyduğumuzu bir kez daha ifade etmek isterim” dedi.

ÜRETİM VE İSTİHDAM DA HEDEF
“Temennimiz çok daha güzel günlere hep beraber hem üretim parkurlarımızı hem de çalışan sayımızı arttırarak gitmektir” diyen Aydemir, ayrıca, “Ülkemizde ve dünyada kalitesi ile kendini ispat etmiş olan firmamızın geniş ailesi içerisinde ürünlerimizi hem ülkemize hem de dünyaya 5 kıtada dağıtan ve oldukça iyi iş ilişkileri içerinde bulunduğumuz bayilerimizin de rolü son derece önemlidir. İnşallah daha nice 20 yılları bu büyük ailemizle birlikte beraberce kutlamak hepimize nasip olur. Bu anlamda gecemize renk katan tüm çalışanlarımıza yürekten teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

‘BAŞARI HEPİMİZİNDİR’
AYSAM Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Güler de yaptığı kısa konuşmada, “20 yıldır bu şirkette tüm gelişimine şahit olarak emek vermenin gururunu yaşıyorum. Başarı hepimize aittir. AYSAM bundan böyle de büyüyerek kent ve ülke ekonomisine katkı vermeye devam edecektir” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.