Dolar 32,5247
Euro 34,8295
Altın 2.443,69
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

2024 YEREL SEÇİMLERİ VE MHP

2024 YEREL SEÇİMLERİ  VE MHP
REKLAM ALANI
4 Temmuz 2023 09:30 | Son Güncellenme: 4 Temmuz 2023 12:29

Samsun ve ilçelerinde 2024 belediye bakanlığı seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi:

Samsun Büyükşehir

İlkadım

Kavak

Havza

Alaçam

Terme

Bafra

Canik

19 Mayıs

Asarcık

Ayvacık

İlçelerimizde belediye başkanlığı kazanma potansiyeline sahip. Doğru aday, doğru belediye meclisi, gerçekçi ve vizyoner projeler, basın ile çalışma, sosyal medyayı yoğun kullanma, birlik ve beraberlik içinde hareket etme ve  etkili çalışma ile belediye başkanlıklarını kazanabilir.

Büyük şehirlerde ittifakın olması halinde MHP’yi  sadece Alaçam ve Asarcık ile sınırlamak ittifaka zarar vereceği gibi İlkadım, Atakum gibi ilçelerde yine Cumhur İttifak’ı kaybedecektir.. Bu kayıpların yanına büyükşehir dahil yeni ilçelerin bile eklenme tehlikesi vardır.

MHP her belediye başkanlığı seçiminde genel seçimde aldığı oyun yüzde 7’den daha fazla oy almaktadır. Son seçimde yüzde 10.2 oy alan MHP’nin 2024 yerel seçimlerde Türkiye geneli oyunun en az yüzde 18 gibi olacağı bir gerçektir. Samsun’da yüzde 16 olan oyununun Samsun ortalamasında yüzde 25 gibi olacağı da başka bir gerçektir. Yukarıda bahsettiğimiz unsurlar bir araya gelmesi durumunda 2023 seçimlerinden zafer ve moralle çıkan MHP kadroları, üye, delegeleri ve tüm teşkilat unsurları seçimlerde daha büyük enerji sergileyecekler. Sadece Samsun’da değil Türkiye genelinde sayısız büyükşehir, il, büyük ilçe, ilçe ve belde başkanlıkları kazanacaktır.

MHP’nin yerel seçimlerde çok daha farklı bir başarı sergilemesi teşkilatlarının ve  ülkücülerin millet ile her zaman iç içe olması, vatandaşların dert ve problemleriyle sürekli ilgilenmesi, ülkücülere toplum tarafından sevgi ve saygı duyulması ile gösterdiği belediye başkan adaylarının halkın içinden gelen, insanlar ile hemhâl olmuş, vizyoner, güvenilir, dürüst ve cesur insanlar olmasıdır.

Bu nedenle AK Parti’nin milletvekili seçimlerinde aldığı oyları yerel seçimlerde alması mümkün olmayacaktır. Bu gerçeği Cumhur İttifakı paydaşlarının unutmadan hareket etmesi gerekmektedir.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.