Dolar 32,5106
Euro 34,9119
Altın 2.421,46
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

24 Haziran’da Erdoğan gidiyor İnce geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi eski İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, Milletvekili adayı Müşfik Veysel Erdoğan’la birlikte Tekkeköy’de seçim çalışması gerçekleştirdi

24 Haziran’da Erdoğan gidiyor İnce geliyor
REKLAM ALANI
5 Haziran 2018 12:47

“MUHARREM İNCE, 24 HAZİRAN’IN CUMHURBAŞKANI’DIR”

Tekkeköy’de ilçe esnafını ve vatandaşları ziyaret eden heyet, büyük ilgi gördü. Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Tufan Akcagöz, “Her geçen gün, 24 Haziran’a dair umutlarımız güçleniyor. Vatandaşın yoğun ilgi ve heyecanı bize bu umudu veriyor. Bir kere, söylemek isterim ki Muharrem İnce, 24 Haziran’ın Cumhurbaşkanı’dır. Nasıl çalıştığını, fedakârlık gösterdiğini herkes görüyor. Biz de Samsun’dan onun mücadelesine katkı sunmak için çaba harcıyoruz. Türkiye’de esen bu rüzgârı fırtınaya çevirmek zorundayız. Bu fırtına ki, Türkiye’nin önünü açacak. Hukuk devletini yeniden inanılır ve güvenilir kılacak. İç barışı sağlayacak. Huzuru getirecek. Her geçen gün daha çok gerginleşiyorlar. Bu gerginlik, gidişin alameti. 24 Haziran’da AKP gidiyor, Erdoğan gidiyor. 24 Haziran’dan sonra huzur geliyor. Tekkeköy halkının ilgisi de muazzam. Bu ilgi bizim geleceğe olan inancımızı güçlendiriyor. 24 Haziran’da fırsat eşitliği geliyor. Herkese parasız ve nitelikli eğitim hizmeti geliyor. Herkes aynı kalitede hizmet alacak. Milletin çocukları, okul sıralarından bölünmeye başlanmayacak. Eğitim sistemi ile oyun hamuru gibi oynanmayacak. “ dedi.


“EKONOMİ GEMİSİNİN DÜMENİ BOZUK”

CHP Samsun Milletvekili adayı Müşfik Veysel Erdoğan da, “Tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyoruz. Bu topraklar bizim, hepimizin. Hep beraber mutlu bir gelecek planlıyorsak, bunun içinde her etnik kökenden, her inanç kimliğinden insan var. Biz Anadolu’yuz. Biz, tüm farklılıklarımızla Anadoluyuz. Seçime çok az bir zaman kaldı. Partimizi iktidar, Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’yi seçtirmek gibi bir büyük hedef ve sorumluluğumuz var. Bu hedef, mutlaka gerçekleşecektir. Batık bir ekonomi ile idare ediliyoruz. Ekonomi gemisinin dümeni bozuk. Kaptan, çaresiz. Basit politik salvolarla ülke de idare edilmez, ekonomi de. Tüm bunlardan kurtuluş yolu, 24 Haziran’dır. Telafisi yok. Tek adam rejimi, ülkemize biçilen biçimsiz bir mintandır. Toplum bu mintanı sırtına kabul etmez, etmeyecektir. Türk milleti, elindeki tüm yetkileri tek bir adama bırakmaz. “ diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.