Dolar 32,3669
Euro 34,9560
Altın 2.325,70
BİST 9.141,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

250 yataklı devlet hastanesi Tekkeköy’de çığır açacak

126 milyon TL’lik hastanenin fore kazık çalışması bitti, inşaat devam ediyor

250 yataklı devlet hastanesi Tekkeköy’de çığır açacak
REKLAM ALANI
18 Ekim 2019 14:56

Sağlık Bakanlığı tarafından Tekkeköy Belediyesinin desteğiyle yapılan, 126,9 milyon liraya mal olacak 250 yatak kapasiteli Tekkeköy Devlet Hastanesi inşaatında fore kazık çalışması tamamlandı. Sağlık alanında ilçede çığır açacak Tekkeköy Devlet Hastanesinin inşaatı hızla devam ediyor.
İnsanlık tarihinin en eski yerleşim yerlerinden biri olarak kabul edilen Samsun’un Tekkeköy ilçesinde tarihin kalıntıları korunurken, son dönemlerde yapılan eserlerle birlikte ilçe, Karadeniz’in en önemli kentlerinden biri haline geldi. Tekkeköy, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra son zamanlarda yapılan eserlerle Karadeniz Bölgesi’nin en güzel ilçelerinden biri haline dönüştü. İlçede şehrin takımı olan Samsunspor’un 33 bin kişilik stadyumu, uluslararası ticaret trafiğinin merkezi olan Lojistik Merkez, Kongre ve Fuar Merkezi, OSB ve diğer sanayi bölgeleri, kamu alanları ve yaşam alanları bulunuyor. Tarihi ve doğal güzelliklerin yanı sıra sonradan yapılan eserler de kenti, yaşanabilir şehirler arasında ilk sıralara çıkartıyor.
İlçeye ayrıca Sağlık Bakanlığı tarafından 250 yataklı dev bir devlet hastanesinin yapımına da son hızla devam ediliyor. İlçeye sağlık alanında çığır açacak Tekkeköy Devlet Hastanesi inşaatına hız kesmeden devam ediliyor. Fore kazık çalışmaları tamamlanan hastane inşaatı tam gaz devam ediyor. Havadan görüntülenen Tekkeköy Devlet Hastanesi, 250 yatak kapasiteyle hem şehir merkezindeki sağlık yükünü hafifletecek hem de çevre şehir ve ilçelerdeki vatandaşları Tekkeköy’e çekecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.