Dolar 32,5157
Euro 34,9340
Altın 2.433,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

BAFRA’DA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

Okuma alışkanlığının kazanılması için yürütülen “Samsun’da okuma vakti” projesi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 100’üncü yılında Bafra’da 100 farklı alanda, 10 bin öğrenci kitap okudu.

BAFRA’DA KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ
REKLAM ALANI
27 Mart 2019 15:54 | Son Güncellenme: 27 Mart 2019 20:07

KİTAP OKUMA ARTIŞI SÜRÜYOR
Bu proje ile birlikte Samsun’da kitap okuma oranında ve sevgisinde büyük artış olduğu görülüyor diyen Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu,  Samsun genelinde zaman zaman yapılan kitap okuma farkındalığı etkinlikleri ile kitap okuma heyecanı canlı tutulmaya çalışılmakta. Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de paydaşları ile birlikte her salı akşamı saat 20.00 de “Çaylar Sizden, Kitaplar Bizden” etkinliği ile projeye destek vermektedir.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bugün kitap okuma farkındalığı etkinliğine bir yenisi ekleyerek 100. yıl anısına “100.yılda 100 noktada 100’er Öğrenci” sloganı ile kitap okuyarak kitap okuma farkındalığı etkinliğini gerçekleştirdik” dedi.  Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte Okullarla beraber belirlenen Kamu kurumları/kuruluşları, STK’lar ve özel kurumlar ile işyerlerinden oluşan farklı 100 noktada 100 er li öğrenci grupları ile aynı anda 10 bin öğrenci ile kitap okuma farkındalığı etkinliği gerçekleştirildiğini söyledi. Kitap okuma farkındalığı etkinliğine Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve İlçe  Protokolü kitapları ile katılım sağlayarak etkinliğe destek verdiler.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.