Dolar 32,3010
Euro 34,6729
Altın 2.407,37
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

3’ÜNCÜ GÜNDE ACI HABER!

Samsun’un Atakum İlçesi’nde girdiği denizde kaybolan 11 yaşındaki çocuğun cansız bedenine ulaşıldı, olayda ölü sayısı 3’e yükseldi

3’ÜNCÜ GÜNDE  ACI HABER!
REKLAM ALANI
17 Temmuz 2023 18:48

Samsun’da girdikleri denizde kuzeni ve ikizi boğularak hayatını kaybeden, kendisi de kaybolan 11 yaşındaki Ahmet’ten acı haber geldi. Dalgıçlar, denizde kaybolan çocuğun cansız bedenine ulaştı.

Samsun'da DENİZ faciası

ÇOCUKLAR AKINTIYA KAPILDI
Atakum İlçesi Denizevleri Mahallesi Golf Kulübü mevkisinde 15 Temmuz Cumartesi günü meydana gelen olayda, serinlemek için denize giren kardeşler Elif Nur Topçu (11) ve Oğuzhan Topçu (8) ile ikiz kardeşler Ahmet Altundal (11) ve Sümeyya İncilay Altundal (11) akıntıya kapıldı.

Samsun'da DENİZ faciası

11 YAŞINDAKİ KUZENLER KURTARILAMADI
Olaya müdahale eden Samsun Emniyet Müdürlüğü kurbağa adamları Oğuzhan Topçu ve Sümeyya İncilay Altundal’ı sağ olarak kurtarırken, Elif Nur Topçu’yu kalbi durmuş halde sahile çıkardı. Ahmet Altundal ise denizde kayboldu. Elif Nur Topçu ve Sümeyya İncilay Altundal, kaldırıldıkları özel hastanede hayatlarını kaybetti. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan Oğuzhan Topçu’nun ise taburcu olduğu öğrenildi.

AHMET 3’ÜNCÜ GÜNDE BULUNDU

Denizde kaybolan 11 yaşındaki Ahmet Altundal için bugün sabah saatlerinde yeniden arama çalışması başlatıldı. Samsun Emniyet Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı dalgıçları çocuğun kaybolduğu yerin çevresinde sualtından ve su yüzeyinden yoğun bir şekilde arama çalışması yaptı. Arama çalışması saat 17.00 sıralarında sonuç verdi. Küçük Ahmet’in cansız bedenine denize girdiği yerin karşısındaki kayalıkların dibinde ulaşıldı. Karaya çıkarılan ceset, hastane morguna kaldırıldı.

Samsun'da DENİZ faciası

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.