Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

4 bin 750 liralık kıyafet dolu bavul hırsızlığı kamerada

Hırsızlık anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

4 bin 750 liralık kıyafet dolu bavul hırsızlığı kamerada
REKLAM ALANI
8 Nisan 2019 17:18

Samsun’dan Irak’ın başkenti Bağdat’a ticari amaçla gönderilmek istenen yaklaşık değeri 4 bin 750 lira olan 36 parça abiye dolu bavul, otobüs yazıhanesi önünden kimliği belirsiz kişi tarafından çalındı.

Olay, 6 Nisan Cumartesi günü İlkadım ilçesi Kale Mahallesi’nde saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ömer Bayraklı kıyafet dolu bavulu ticaret amaçlı Irak’ın başkenti Bağdat’a göndermek için yabancı uyruklu kişilere ait otobüs yazıhanesine teslim etti. Yazıhanenin içerisi dolu olduğu için kıyafet dolu bavul dışarıya konuldu. Bir süre sonra yaklaşık değeri 4 bin 750 lira olan 36 parça abiye dolu bavul kimliği belirsiz kişi tarafından çalındı.

Hırsız güvenlik kamerasına yakalandı
Bavulun yazıhanenin önünde olmadığı gören Ömer Bayraklı durumdan şüphelendi ve şirketin güvenlik kamerasını izledi. Güvenlik kamerasında çantanın bir kişi tarafından çalındığını gören Bayraklı, Gazi Polis Merkezine giderek şikayette bulundu. Polis ekiplerinin hırsızın yakalanması için başlattığı çalışma devam ediyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.