Dolar 32,5053
Euro 34,8710
Altın 2.485,79
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

4 Nolu Dolmuşçular Da Hastaneye Yolcu Taşımak İstyor!

2 Nolu dolmuş hatlarının Bafra Devlet Hastanesine yolcu taşımaya başlamasının ardından 4 Nolu dolmuşçular da hastaneye yolcu taşıyabilmek için Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezine (UKOME) başvurdu.

4 Nolu Dolmuşçular Da Hastaneye Yolcu Taşımak İstyor!
REKLAM ALANI
23 Ekim 2019 18:33

4 Nolu Dolmuş hattının Bafra Devlet Hastanesine yolcu taşıma talebine, güzergâh üzerindeki Aktekke, Alpaslan, Bahçeler, Kavakpınar, Fatih, Gazipaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallesi muhtarları da imza ile destek verdi.
UKOME’ye verilen dilekçede şu ifadeler yer aldı: Samsun ili, Bafra ilçesi 4 Nolu dolmuş hattı sahipleri olarak 15 adet dolmuş hattımızla Aktekke merkez mahalle, Alparslan Mahalle, Bahçeler Mahalle, Kavakpınar Mahalle, Fatih Mahalle Gazipaşa Mahalle ve Gaziosmanpaşa Mahalle güzergahımızla hizmet vermekteyiz. Halkımızın Bafra Devlet Hastanesine gitmek için bizim hattımızdan inip tekrar bir dolmuş hattına binmesi gerektiği için bu mahallelerde oturan yaşlı, engelli ve maddi durumu iyi olmayan insanlar hastaneye gitmekte zorlandıklarını kendilerine ayrı bir külfet olduğunu ve 4 Nolu dolmuş yolcularının haricinden bütün diğer hat yolcularının Bafra Devlet Hastanesine direk gittiklerini bizim neden gitmediğimizi sorduklarında biz cevap veremiyoruz. Bu bağlamda 4 Nolu dolmuş hattının da Bafra Devlet Hastanesine gitmelerini talep etmekteler. Biz 4 Nolu dolmuş hattı sahipleri olarak Bafra Devlet Hastanesine yolcu götürmeyi aşağıda isimleri ve imzaları olan mahalle muhtarıları ile birlikte mutabık kalarak halkımızın bu talebine cevap vermek anlamında 4 nolu dolmuş hattı olarak Bafra Devlet Hastanesine yolcu götürmeyi talep ediyoruz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.