Dolar 32,5036
Euro 34,9620
Altın 2.430,61
BİST 9.802,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

40 MİLYON LİRALIK YATIRIM!

Bir önceki dönem Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, OSB’de 40 kişinin istihdam edileceği 40 milyon liralık bir yatırıma hazırlanıyor

40 MİLYON LİRALIK YATIRIM!
REKLAM ALANI
9 Mayıs 2022 18:37

Havza Organize Sanayi Bölgesi’ne(OSB) 40 milyon liralık yatırım kararı alan önceki dönem Havza Belediye Başkanı ve Altınbaşak Yem Gıda Sanayi Tic. Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı Murat İkiz, 13 bin 643 metrekarelik ön tahsisi için Havza OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Samsun Valisi Zülkif Dağlı’ya yapılacak yatırım hakkında bilgiler verdi.

İLK ETAPTA 40 KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK
Havza Kaymakamı Cengiz Nayman, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza TSO Başkanı Erkan Acar ile birlikte Samsun Valisi’ni ziyaret eden Altınbaşak Yem Gıda Sanayi Tic. Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı Murat İkiz, Havza OSB’de yapacağı yatırım ile ilgili bilgiler aktardı. İkiz, yapmış olduğu bilgilendirmede Altınbaşak Yem Gıda Sanayi olarak temel gıda ürünleri olan makarna, un, un ürünleri, bisküvi ve yem üretimi yapacak olan fabrikanın 40 milyon liraya mal olacağını ve ilk etapta 40 kişi istihdam edeceklerini belirtti.

DOĞDUĞUMUZ VE DOYDUĞUMUZ TOPRAKLAR…’
Murat İkiz, bir Havzalı olarak ilçebine yatırım yapmanın kendisi ve ailesi için gurur verici olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Kurulması için belediye başkanı olarak büyük emekler verdiğimiz Havza OSB’de yatırımcı olarak yer almaktan onur duyuyorum. Hayatımızı Havza’ya hizmete adadık. 15 yıl belediye başkanlığı yaptım. Yine yatırımlarımızı hep Havza’da yaptık. Doğduğumuz ve doyduğumuz topraklara, memleketimize yatırım yapmak, Havzalı kardeşlerimize iş kapısı olmak bizlerin görevi. İmkanı olan tüm Havzalı iş insanlarımızı Havza OSB’ye Havzalı gençlerimize iş kapısı açmak için davet ediyorum. Mevla’m yapacağımız yatırımı öncelikle ülkemize, Samsunumuza, ilçemize ve bizlere hayırlı eylesin.”

2 FİRMAYA YER TAHSİSİ YAPILDI
Vali Zülkif Dağlı da yatırımın Samsun’a ve Havza’ya hayırlı olmasını diledi. Toplantıda ayrıca Havza OSB’deki mevcut firmaların inşaatlarının son durumu ve OSB genişleme alanıyla ilgili süreç ile AKÇEK Asfalt İnşaat şirketin 5 bin 814,57 m2’lik yer tahsis sözleşmesi ve gıda ürünleri üzerine faaliyet gösterecek Altınbaşak Yem Gıda Sanayi’nin 13 bin 643 m2’lik yeni parsel tahsis talebinin görüşüldü ve yer tahsisleri karara bağlandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.