Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

1930 Bafraspor kuvvet ve güç çalıştı

Samsun Bölgesi Süper Amatör ligine iddalı hazırlanan 1930 Bafraspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Fitness Salonun da bir buçuk saate yakın kuvvet ve güç çalışması yaptı.

1930 Bafraspor kuvvet ve güç çalıştı
REKLAM ALANI
12 Eylül 2019 14:33 | Son Güncellenme: 12 Eylül 2019 14:54

1930 Bafraspor Teknik Direktörler Arif Gençoğlu ve Yalçın Terzioğlu nezaretinde yeni sezona daha fit ve hazır şekilde girmek amacıyla Fitness salonunda gerçekleşen sabah idmanın da kuvvet ve güç çalışmasına dayalı yaklaşık bir buçuk saat çalışma gerçekleştirildi.

1930 Bafraspor Teknik Direktörü Arif Gençoğlu 1930 Bafraspor olarak yeni sezonda Şampiyon olmak için tüm varımız gücümüzle çalışmalarımız devam ediyor. Dışarıdan gelen söylentilere kulağımızı tıkadık ve tamamen konsantremizi planımızı bu sezon için yapıyoruz. Biz sahada konuşacağız savaşarak yapacağımız mücadelemizle cevap vereceğiz.

Yaklaşık 10 – 12 gündür günde sabah ve akşam olmak üzere çift idmanlarla sezon hazırlıklarına devam ediyoruz. Bu gün de Fitness Salonunda futbolcularımıza kuvvet ve güç çalışması programı yaptık .

Gençoğlu, bizleri yeni sezon öncesi yalnız bırakmayan kulüp başkanımız, yönetimimiz, çok değerli taraftarımıza teşekkür ediyorum. Zorlu bir lig maratonu bizleri bekliyor bunun bilincinde ve farkındayız. İnşallah bu sene hiç kimseyi mahcup etmeyiz tüm planlarımız bunun üzerine ve bizleri maddi ve manevi yönünden desteklemeye devam edin buna 1930 Bafraspor Ailesi olarak çok ihtiyacımız var. 2019 – 2020 Süper Amatör ligi sezonu tüm takımlara kazasız, belasız, kavgasız, sakatlıksız ve centilmence geçmesini diliyorum şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.