Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

“İlkadım’ı güzelleştirmeye devam edeceğiz”

 İlkadım ilçesindeki parklar ve yeşil alanlar gerçekleştirilen peyzaj çalışmaları ile güzelleşiyor.

“İlkadım’ı güzelleştirmeye devam edeceğiz”
REKLAM ALANI
20 Ağustos 2020 18:35


İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen peyzaj çalışmaları ile vatandaşlar ve çocukların yoğun olarak kullandığı dinlence alanları ve parklar yeni ve modern görünümleri ile dikkat çekiyor. İlkadım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen peyzaj çalışmaları vatandaşlar tarafından da ilgi ve beğeniyle karşılanıyor. İlçe sınırları içerisinde bulunan dinlence ve park alanlarının tamamında sağlıklı bir ortam oluşması için yoğun bir mesai harcayan ekipler aynı zamanda yapılan çevre düzenlemesi ve çiçek ekimleri ile huzur veren ortamlar oluşturuyor.

“İlkadım’ı güzelleştirmeye devam edeceğiz”
Nüfus yoğunluğu ve konumu ile şehrin vitrini konumunda olan İlkadım’ı güzelleştirecek çalışmalara imza attıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, özellikle ortak kullanım alanlarında hijyenik bir ortam sağladıktan sonra peyzaj çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı. Başkan Demirtaş, “Belediyemizin tüm birimleri ile halkımızın hizmetindeyiz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü personellerimiz de özverili bir çalışma sergileyerek çim biçmeden çiçeklendirmeye, temizlikten yenileme ve bakım hizmetlerine kadar geniş bir yelpazede çalışmalarını sürdürüyorlar. İlçemizin en önemli dinlence merkezi ve parkları konumunda olan Gazi Park, Gençlik Parkı ve yürüyüş yolu gibi ortak kullanım alanları yeni görünümlerine kavuşarak buralarda dinlenmek ve zaman geçirmek isteyen hemşehrilerimize huzur veren ortamlar haline geliyor. Halkımızın huzur içerisinde dinlenebileceği, gençlerimizin güven içerisinde zaman geçirebileceği ve çocuklarımızın neşe ile oynayabilecekleri ortamları sağlamak için var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.