Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

‘SÖYLENECEK BİR ŞEY YOK, APTALLIK!..’

Samsunspor’un Galatasaray’a yenilmesinin ardından suçlanan futbolcularına sahip çıkan Yüksel Yıldırım, “Söyleyecek bir şey yok ki, aptallık. Fenerbahçeliler saldırıyor. Ben ne maç alırım ne maç satarım” dedi

‘SÖYLENECEK BİR ŞEY  YOK, APTALLIK!..’
REKLAM ALANI
4 Şubat 2024 14:44

Trendyol Süper Lig’in 24’üncü haftasında Galatasaray’ı konuk eden Yılport Samsunspor, rakibine 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından ev sahibi ekibin futbolcuları Emre Kılınç, Taylan Antalyalı ve Okan Kocuk sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer aldı. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray maçıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Beyaz TV’ye yaptığı açıklamada çarpıcı ifadeler kullandı. Yıldırım’ın sözleri, spor kamuoyunda en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı. İşte Yıldırım’ın açıklaması:

FENERBAHÇELİLER SALRDIRIYOR, ÇOK AYIP
Soru: Galatasaray maçından sonra sosyal medyada söylentiler oldu. Bununla ilgili bir şey söylemek ister misiniz?

Yüksel Yıldırım: Söyleyecek bir şey yok ki, aptallık. Fenerbahçeliler saldırıyor. Biz maça puan ya da puanlar almak için çıkacağız dedim. Küme düşmemeye oynuyoruz, Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray bizim rakibimiz değil ama alacağımız 1 puan altın değerinde, 1 puan bizi kümede tutar dedik. Daha ilk dakikalarda 2 tane saçma gol yedik. Ondan sonra millet biz Fenerbahçe’den 1 puan aldık diye bizde üç tane Galatasaraylı futbolcu oynuyor. Bunun ikisi bizim satın aldığımız oyuncular. Bir tanesi kiralık Taylan. Fenerbahçeliler saldırıyor. Ben Ali Koç’tan 3 tane oyuncu istedim, vermedi. Galatasaray’dan oyuncu alıp da Fenerbahçe’ye karşı oynayınca böyle bir şeyler söylenmesi çok ayıp şeyler. Ben hayatımda bırak maç satmayı, birine böyle bir para vereyim bilmem. Rüşvet, pis işlere girmem. Ben onun için şike olaylarında kalktık, Türkiye’de şike var dedim. Benim şampiyonluğum çalındı dedim. Kimse beni dinlemedi. Ben böyle bir adamken, şimdi gidip de Galatasaray’a vereceğim maçı, böyle bir şey olabilir mi? Bunlar uydurma.

SAMSUNSPOR TARAFTARLARINA:
AYIP DENEN BİR ŞEY VAR…
Hazmedemeyenler çemkiriyor. Hocam bunları seçti. Markus Gisdol’un yaptığı bir kadro. Ben saygı duymak zorundayım. Ben karışan bir başkan değilimdir. Yenildik, çok kötü oldu bizim için. Medya ya da taraftar grupları bunun altında bir şey aramasın. Samsunsporlular da saldırıyor. Kadro dışı bırak… Tamam 3’ünü kadro dışı bırakayım, kim oynayacak? Küme mi düşeyim? Ayıp denen bir şey var. Biz temiz futbol için ülkede bağıran bir numaralı başkan benimdir. Belki beni fazla ciddiye almıyorlar. Büyük camia olmadığımız için. Yüksek Yıldırım’ın asla geçmişinde ve yaşam tarzında ne rüşvet ne de maç satma olamaz. Ne maç alırım ne maç satarım.”

2’NCİ GOL DEFANSIN HATASI
Soru: 3 futbolcuyla moral vermek açısından görüştünüz mü?

Yüksel Yıldırım: Ben maçtan çıktık direkt havaalanına gittim. Çok üzüldüm. Ben bu maçtan 1 puan bekliyordum. Maç yeni başlamış, bir korner gol oluyor. İkinci gol, defansın hatası, ondan sonra bunların ne Galatasaray ile var ne de Fenerbahçe ile. Yapılan bir hata.

BEN BAŞKANKEN OLMAZ!..
Ayıp ediyorlar açık ve net. Türk futbolunu biz eğer gerçekten temiz olsun diyorsak, böyle iftira, laf söylemek olmaz. Sezonun başında Okan’ı ıslıkladılar, şimdi alkışlıyorlar. Tamam çocuğun yapacağı bir şeyi yok. Suçu yok bana göre. Emre kötü ortalar yaptı, daha iyisini yapabilirdi. Bilerek mi öyle yaptı, gidin ona sorun. Ben şimdi buradan yorum katarsam, farklı bir yere gider. Samsunspor camiasında asla böyle şeyler olmaz. Yüksel Yıldırım başkan olduğu sürece de olmayacak.”

FENERBAHÇE MAÇI SONRASI
PAYLAŞILAN FOTOĞRAF
Soru: Emre ve Taylan’ın Fenerbahçe maçından sonra fotoğrafı vardı, gördünüz mü?

Yüksel Yıldırım: Ben onu görmedim. Sonradan bana attılar. Bunlar siz de biliyorsunuz, Galatasaray’da oynamış, Galatasaray ruhu olan oyuncular. Bu futbolcular o takımdan ayrılınca inkar etmiyor. Fenerbahçe’den de ayrılan Fenerbahçeli olarak gidiyor. Ama yani Fenerbahçe’ye karşı oynadığında o maçı satacak diye bir şey yok. Yaptıkları şeyi insanlar sağa sola çekiyor. Yaptıkları bana göre doğru değil. Niye doğru değil diyorum, Galatasaray geçmişine sahip 2 oyuncusun. Yapmamaları gerekiyordu ama niye yaptınız diye suçlayamam. Ona yapma, buna yapma diyemezsin.

FENERBAHÇE APTALLIĞINDAN VERDİ
Fenerbahçe bize 1 puan verdiyse, aptallığından verdi. Ben orada söyledim. 20 tane pozisyona girdiler, gol atamıyorsun. Ne yapalım biz kendi kalemize mi gol atacağız? Bir bir frikik attık kalecinin aptallığı girdi içeri. Başka pozisyonumuz yok. Sonra Fenerbahçe’den 1 puan aldık diye millet bize kızıyor. O zaman biz kapatalım, oynamayalım ligde.

BEYİNLERİYLE KALPLERİ
ARASINDAKİ ÇELİŞKİ
Bakın bu çocukların üçü de kötü niyet yok ama beyinleriyle kalpleri arasında çelişki olmuştur. Olmamıştır demiyorum. Sevdiği takımdır, oynadığı büyük takım, ona karşı oynamak kolay değildir. Camia baskıları, şunlar var, bunlar var. Galatasaray’a karşı gol atsalardı, Galatasaraylılar onları hain ilan edecekti ama başkaları bir şey demeyecekti. Şimdi atmadılar diye bu sefer Fenerbahçeliler hain ediyorlar.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.