Dolar 32,5692
Euro 34,8277
Altın 2.495,27
BİST 9.625,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

BAKAN SOYLU’DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Soylu, bar, restoran, cafelerdeki müzik yasağıyla ilgili yeni bir düzenleme açıkladı.

BAKAN SOYLU’DAN AÇIKLAMA
REKLAM ALANI
8 Eylül 2020 17:12

Bakan Soylu, açıklamasında müzik yasağının bu gece itibari ile saat 12’den sonra başlayacağını belirterek, müzik yasaklarının genelgesini 81 ilin valiliğine gönderildiğini belirtti.

‘Yine bu gece saat 12’den itibaren 81 vilayette kafeterya olsun, restoran olsun kesinlikle ve kesinlikle; hem canlı müzik hem de yani bir plak gibi, playback gibi müzikler yayınlanmayacaktır.

“12 itibariyle sona erecektir. Genelgeyi valiliklere gönderdik, karar alacaklar ve bunu da derhal uygulamaya başlayacaklardır.”

Yasaklar ne zaman bitecek? 

İçişleri Bakanı Soylu böyle bir kısıtlamaya ihtiyaçlarını olduğunu söyleyerek, insanların iş yerlerinin kapanmaması, evlerinde kalmaması için bu gibi tedbirleri almak zorunda olduklarını söyledi.

İçişleri Bakanı Soylu müzik yasakları ne zaman bitecek sorusuna henüz yanıt vermedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.