Dolar 32,4550
Euro 34,8072
Altın 2.447,60
BİST 9.890,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Samsunspor Başkanı’ndan SERT AÇIKLAMALAR: ‘BENDEN BU KADAR!..’

Samsunspor A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, TFF 1. Lig’in en hazırlıksız takımının Samsunspor olduğunu ve gerçek Samsunsunspor’un 5-6. haftadan sonra hazır olacağını söyledi

Samsunspor Başkanı’ndan  SERT AÇIKLAMALAR:  ‘BENDEN BU KADAR!..’
REKLAM ALANI
14 Eylül 2020 15:55

Lige Altay deplasmanında aldığı 1 puanla başlayan şampiyonluk adaylarından Samsunspor, gösterdiği performans ile bazı kesimler tarafından eleştirildi. Golsüz biten maçın ardından 1 gün sonra kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Samsunspor A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, TFF 2. Lig’den yükseldikleri ve uzun bir süre maç oynamadıkları için ligin en hazırlıksız takımı olduklarına değinerek, taraftarlar sabır isteyip sözünü tutacağının müjdesini verdi.

‘LAF OLSUN DİYE TRANSFER OLMAZ’
Sokağa atacak paralarının olmadığının altını çizen Yüksel Yıldırım, “Laf olsun diye transfer yapmayacağız. Lig yeni başladı. Taraftarın her zaman transfer istemesi normal. Biz de benzer şeyleri görüyoruz. Ama maddi durumumuzu bilmeden istiyorlar. Şu anda tüm Samsun şehri beni bu işte yalnız bıraktı. Gelir sıfır! Benden de ancak bu kadar! Sokağa atacak paramız yok. Biz gerekli yerlere inandığımız ve sisteme uyacak oyunculara bakıyoruz ama bu futbolcuları uygun fiyatlarda bulursak tabii ki almak istiyoruz. Kadro zaten çok şişmiş durumda. O nedenle dikkatli hareket edeceğiz ve aceleye gerek yok. Daha vaktimiz var” dedi.

‘SABIRLI OLUN, SÖZÜMÜ TUTACAĞIM’
Sezon sonu şampiyonluk parolası ile yola çıkan Yıldırım ayrıca şunları söyledi:

“Maalesef 6 aydır maç oynamadık. En hazırlıksız takım bizdik. Sadece 2 hazırlık maçı ile lige başladık. Gerçek Samsunspor ancak 5. veya 6. haftadan itibaren hazır olacaktır. Yeni oyuncular daha takımı tanımıyor. Alışma dönemi. Lütfen sabırla bekleyip görelim. Sözümü tutacağım.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.