Dolar 32,5692
Euro 34,7679
Altın 2.413,03
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Ümitcan Uygun’dan Aleyna Çakır itirafı!

Aleyna Çakır’ın ölümüyle ilgili ‘şüpheli’ olarak ifade veren Ümitcan Uygun’dan itiraflar geldi. Aleyna Çakır’a şiddet uyguladığını kabul eden Ümitcan Uygun, “O gün çok fazla alkollü olduğum için sinir krizine girdim ve Aleyna astım hastası olduğu için bir kere vurduğumda bayıldı” dedi.

Ümitcan Uygun’dan Aleyna Çakır itirafı!
REKLAM ALANI
21 Eylül 2020 18:29 | Son Güncellenme: 21 Eylül 2020 18:30

Ankara Keçiören’de evinde kendini asmış olarak bulunan, Aleyna Çakır ismiyle bilinen Sema Esen’in şüpheli ölümü Müge Anlı tarafından araştırılmaya devam ediliyor. Aleyna Çakır’ın ölümünün şüphelilerinden biri olan Ümitcan Uygun’un annesi Gülay Uygun’un ölümü üzerine programın seyri değişti. Ümitcan Uygun annesinin ölümünün ardından sessizliğini bozarak açıklama yaptı. İşte bugün Müge Anlı’nın programında yaşananlar ve Ümitcan Uygun’un itirafı…

ÜMİTCAN UYGUN’UN ALEYNA ÇAKIR İTİRAFI

Aleyna Çakır’ın ölümünde şüpheli olarak ifade veren Ümitcan Uygun, annesinin ölümünün ardından konuştu. Aleyna Çakır olayından bu yana sessiz kalan Ümitcan Uygun, “Aleyna Çakır benim çok sevdiğimdir. İsteyerek, bilerek ona zarar vermem, veremem. Sosyal medyada bazı videolar çıktı. O videoda yaptıklarımdan ötürü son derece hatalıyım. O gün çok fazla alkollü olduğum için sinir krizine girdim ve Aleyna astım hastası olduğu için bir kere vurduğumda bayıldı. Yaptıklarımdan pişmanım başta Aleyna’nın ailesine başsağlığı diliyorum ve … ağabeyimden özür diliyorum. Ama ben bu konu hariç suçsuzum. Karalamalara karşı diyecek bir şeyim yok. Üzüntümü sessiz yaşıyorum. Benim cezamı da … ağabeyim vermiştir” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.