Dolar 32,2641
Euro 34,7944
Altın 2.403,30
BİST 10.295,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Bu ne biçim yorum? Samsunspor taraftarını AYAĞA KALDIRDI…

Türkiye’nin önemli spor gazetelerinden Fanatik’in İstanbulspor maçı sonrası Ertuğrul Sağlam’ın istifasının istendiğini yazınca, Samsunsporlu taraftarların tepkisini çekti

Bu ne biçim yorum?  Samsunspor taraftarını AYAĞA KALDIRDI…
REKLAM ALANI
18 Ekim 2020 16:00 | Son Güncellenme: 19 Ekim 2020 11:12

Samsunspor, kendi sahasında İstanbulspor karşısında 3-0’lık ağır bir yenilgi alırken Türkiye’nin önde gelen spor gazetelerinden Fanatik’te bu maçla ilgili yer alan bir yorum taraftarların sert tepkisine yol açtı. Fanatik’in İstanbulspor maçı sonrası Ertuğrul Sağlam’ın istifasının istendiğini yazınca, Samsunsporlu taraftarların tepkisini çekti.

YENİ BİR ALGI OYUNU
Konuyla ilgili olarak 1965 Samsunspor Derneği tarafından bir yazılı açıklamada bulunuldu. Açıklamada, şöyle denildi:

“Geçtiğimiz gün evimizde oynadığımız İstanbulspor – Samsunspor karşılaşmasını sonrası Fanatik Gazetesinde yer alan habere göre, ‘Alınan sonuçlardan memnun olmayan Samsunsporlu taraftarlar, sosyal medya üzerinden teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a tepki gösterirken, istifaya davet etti’ iddiası tamamıyla yalandır.

Daha evvel de ‘Adı Üstünde Hazırlık’ diye kendince alaycı başlıktan atanlar bu kez yeni bir algı oyununa geçerek bu kez de teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam üzerinde gitmek istemiştir. Artık bu tür algı operasyonlarını büyük Samsunspor taraftarının yemediğini, yutmadığını bilmelerini ve aksine bizi daha çok birbirimize kenetlediğini ve hedefimize; başkanıyla, teknik adamıyla, futbolcusuyla, taraftarıyla, koca bir camiayla koşacağımızı bilmelerini isteriz.

Söz konusu uydurma metin için Fanatik Gazetesi’ni kınıyor, tüm büyük Samsunspor taraftarlarımızı bu tarz yalan ve uydurma haberlere itibar etmemelerini, 1965 Samsunspor Derneği olarak bu alçak lobilerinin her zaman karşısında duracağımızı bir kez daha hatırlatıyoruz.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.