Dolar 32,4839
Euro 34,9514
Altın 2.439,24
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

SAMSUN’U ÜZEN ÖLÜM Duayen iş insanı Cemal Yeşilyurt Vefat etti!

Samsun İş dünyasının duayen sanayicilerinden, Yeşilyurt Grup Onursal Başkanı Cemal Yeşilyurt, 82 yaşında vefat etti

SAMSUN’U ÜZEN ÖLÜM  Duayen iş insanı  Cemal Yeşilyurt  Vefat etti!
REKLAM ALANI
27 Kasım 2020 10:46 | Son Güncellenme: 27 Kasım 2020 11:27

Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşları arasında yer alan ve başta eğitim, sağlık olmak üzere bir çok alanda sosyal sorumluluk projelerine destek veren hayırsever iş insanı Yeşilyurt Grup Onursal Başkanı Cemal Yeşilyurt vefat etti.

VALİ ZÜLKİF DAĞLI’DAN MESAJ
Yakalandığı hastalık nedeniyle uzun süredir tedavi gördüğü belirtilen duayen sanayici Cemal Yeşilyurt’un vefatı Samsun iş dünyasında üzüntüye neden oldu. Samsun Valisi Zülkif Dağlı, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda, “İlimizin hayırsever iş insanı, Yeşilyurt Grup Onursal Başkanı değerli büyüğümüz Cemal Yeşilyurt’un vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayım.Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Mekanı cennet olsun” derken, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir de mesajında, “Şehrimizin sevilen hayırsever iş insanı, Yeşilyurt Demir Çelik Sanayi Onursal Başkanı Cemal Yeşilyurt ağabeyimizin vefat haberini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” sözlerine yer verdi.

İş insanı Cemal Yeşilyurt, Samsun’un ileri gelenlerini sık sık ağırlayarak kentin sorunlarını görüşür, çözüm önerilerini sunar ve yapılması gerekenleri masaya yatırırdı. Yeşilyurt, Samsunspor’a verdiği maddi ve manevi destekle de taraftararın gönlünü almıştı.

TRABZON’DA TOPRAĞA VERİLECEK
Bu arada 82 yaşında hayatını kaybeden Cemal Yeşilyurt’un cenazesi, 27 Kasım Cuma günü saat 13.30’da Tekkeköy Yeşilyurt Demir Çelik Camine getirilecek ve burada helalleşme yapılacak. Ardından cenazesi Trabzon’un Of İlçesi’ne getirilecek ve 28 Kasım Cumartesi günü öğle namazına müteakip toprağa verilecek.

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.