Dolar 32,5649
Euro 34,9847
Altın 2.420,19
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

80 yaşındaki kadın kiracısını parçalayıp buzdolabına koydu

Rusya’nın Uzak Doğu Bölgesi’nde 80 yaşında bir kadının buzdolabında, 52 yaşındaki kiracısının organları bulundu.

80 yaşındaki kadın kiracısını parçalayıp buzdolabına koydu
REKLAM ALANI
13 Şubat 2019 18:37

Rusya’nın Uzak Doğu Bölgesi’nde çocukların, bir köpeğin ağzında bir erkek kolunun bulunduğunu görmesinin ardından, aileler polise haber verdi.Daha sonra polis, kolun yakınlarda çalışan Vasiliy Şlyatiç’e ait olduğunu tespit etti ve oda tuttuğunu belirlediği apartmanda aramalar yaptı. Aramalar sonucunda apartmandaki bir evin buzdolabında adamın iç organları ve kan izleri bulundu. Moskovskiy Komsomolets’e göre kanıtların bulunduğu ev, apartmanın sahibi 80 yaşındaki Sonya’ya aitti. Polisin gözaltına almaya çalıştığı kadını 5 polis zor zapt etti.

MEZBAHADA ÇALIŞIYORDU

Diğer yandan 80 yaşındaki bir kadının bu kadar güçlü olması inanılmaz gözükse de, kadının emekliliğine kadar bir domuz mezbahasında çalıştığı, büyük bıçaklar ve balta kullanma konusunda bilgili olduğu aktarıldı. Sonya’nın komşuları, gece yarısına kadar evden takırtıların geldiğini, sesin sert bir şey kesilirken çıkan seslere benzediğini belirtti.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Bölge sakinleri, kurbanın öldürülmeden önce, maaşını aldığı bilgisini verdi. Kadının başka ciddi suçlara da karışmış olabileceği düşünülüyor. Zira daha önce aynı apartmandan oda kiralayan bir yaşlı kadın ve apartmanda yaşayan küçük bir kız da kayıp.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.