Dolar 32,4158
Euro 34,6165
Altın 2.386,37
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

2 ÇOCUK ANNESİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ!

Samsun’un Bafra İlçesi’nde bir şahıs, 2 çocuğunun gözleri önünde boşanma aşamasındaki eşini boğarak öldürmeye çalıştı

2 ÇOCUK ANNESİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ!
REKLAM ALANI
12 Mart 2023 17:06

Samsun‘un Bafra İlçesi’nde bir kadın, cinayete kurban gitmekten son anda kurtuldu. Boşanma aşamasındaki kadın, 2 çocuğunun gözü önünde boğularak öldürülecekti.

Bafra’da S.Ş., 6 ay önce eşi Hüseyin Ş.’ye ‘uyuşturucu ve alkol bağımlısı’ olduğu için ve ‘şiddet gördüğünü’ belirterek boşanma davası açtı. Boşanmayı kabul etmeyen Hüseyin Ş.’ye savcılık tarafından ‘uzaklaştırma’ kararı verildi.

BAYGINLIK TAKLİDİ KURTARDI
Uzaklaştırma kararını hiçe sayan şahıs, saat 03.30 sıralarında Medibafra Hastanesi Otoparkı karşısında bulunan 5 katlı binanın son katında oturan S.Ş.’nin evine çatı katından uzanıp tuvaletin camından girdi. S.Ş., eşi uykusunda boğarak öldürmeye kalkıştı. Bağırışlara uyananan 2 çocuk ağlayarak annelerinin kurtarılmasını istedi. Olayın büyümesi ile S.Ş. baygınlık taklidi yaparken çocukların çığlıkları üzerine Hüseyin Ş., olay yerinden kaçtı.

‘ESKİ KOCAM BENİ ÖLDÜRECEK’
Olay yerine gelen polis ekipleri kadını alarak önce sağlık kontrolü için Bafra Devlet Hastanesi’ne ardından ise ifadesi için polis merkezine götürdü. Saldırgan koca Hüseyin Ş.’yi arama çalışması başlatıldı. Talihsiz kadın, ifadesinde, ”Kendimi zor kurtardım. Baygınlık taklidi yapmasam ya da çocuklarım çığlık atmasa belki de beni öldürecekti. Bize zarar vermemesi için ne yapmam gerekiyor, çocuklarım ve ben tehlike içindeyiz. Defalarca beni darp ederek hastanelik etti. Savcılık uzaklaştırma veriyor ama dinlemiyor. Devletin bir an önce bu konuya el atmasını istiyorum yoksa Hüseyin Ş. beni öldürecek. Ölmek istemiyorum, yaşamak istiyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.