Dolar 32,3178
Euro 34,6290
Altın 2.410,37
BİST 10.094,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Şarkıcı Merve Özbey, Kenan Koçak ile evlendi

Merve Özbey dünya evine girdi. Özbey, bir süredir birlikte olduğu iş adamı Kenan Koçak ile bu akşam gerçekleşen düğünle evlendi.

Şarkıcı Merve Özbey, Kenan Koçak ile evlendi
REKLAM ALANI
10 Şubat 2020 20:05 | Son Güncellenme: 10 Şubat 2020 20:06

Ünlü şarkıcı Merve Özbey, yaklaşık iki yıldır birlikte olduğuş adamı Kenan Koçak ile dünyaevine girdi. Ünlü çiftin görkemli düğününe Danla Bilic, İrem Derici, Demet Akalın, Ferman Toprak, Hande Erçel ve Murat Dalkılıç gibi isimler akın etti.

ARALIK AYINDA NİŞANLANMIŞLARDI

Merve Özbey, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Kenan Koçak ile geçtiğimiz aralık ayında nişanlanmıştı. Çift bu akşam Raffles Otel’de gerçekleşen düğünle evlendi.

DÜĞÜN İÇİN 600 BİN LİRA HARCADILAR

Düğün için hiçbir masraftan kaçınmayan ünlü çift, 600 davetlinin katılacağı gecede, düğünün tüm hazırlıkları için toplam 600 bin lira harcadı.

DAVUL-ZURNA EŞLİĞİNDE EVİNDEN ÇIKTI

Örf ve adetlere uygun bir kına gecesi düzenleyen Merve Özbey, bugün de evinden davul-zurna eşliğinde çıktı. İkilinin heyecanı objektiflere böyle yansıdı.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.