Dolar 32,3975
Euro 34,6141
Altın 2.388,02
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Selin Ciğerci’ye canlı yayında şok! Cinsel organını gösterdi

Instagram canlı yayınında talihsiz bir olay yaşayan Selin Ciğerci şok geçirdi. Ciğerci’nin yayınına bağlanan kişi cinsel organını gösterdi. Bir anda neye uğradığını şaşıran Ciğerci, takipçisini hemen yayından attı. Ciğerci yaşananın ardından ağlayarak çok üzgün olduğunu söyledi.

Selin Ciğerci’ye canlı yayında şok! Cinsel organını gösterdi
REKLAM ALANI
11 Mayıs 2020 14:55

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci sosyal medyanın gündemine oturdu. Pandemi günlerinde daha da popüler olan canlı yayın sohbetini Ciğerci’de denedi.

Instagram’da canlı yayın yapan Selin Ciğerci, “abla çok önemli bir soru soracağım” diyen bir takipçisini yayına aldı. Yayına katılan kişi yayında cinsel organını gösterdi. Ciğerci, takipçisini hemen yayından attı.

“Hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey yaşıyorum” diyen Selin Ciğerci olayla ilgili “Bugün canlı yayında o terbiyesizliği yapanı bulamayacağımı sanıyorsa… Video, resim, adı… Ne varsa avukatıma gitti. Burnundan nasıl fitil fitil getireceğim” dedi.

5eb8811e66a97c83ed1ca145

Instagram hesabının hikaye bölümünden videolu paylaşım yapan Selin Ciğerci “Avukatım uyuyordu, uyandırdım. O kişiyi bulacağım. Şeref ve namus sözü veriyorum size” dedi.

aüaüaüaü

‘BENİM SUÇUM YOK’

Ciğerci’nİn yaşadığı bu olaya ise tepki yağdı. Selin Ciğerci’nin yaşadığı bu kötü olay sonrası ünlü isme destek mesajı da yağdı. Ciğerci ise ağlayarak çok üzgün olduğunu ifade etti. Ciğerci “Mübarek ramazan ayında hepinizden çok özür diliyorum ama benim hiç suçum yok. İşimde gücümde evinde ailesiyle olan bir insanım.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.