Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
BİST 9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Neden Yayınlanmıyor?

Oyuncu Deniz Çakır, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yayınlanmama sebebiyle ilgili paylaştığı yazıda “Kanal ve yöneticiler arasındaki bir durum” ifadelerine yer verdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Neden Yayınlanmıyor?
REKLAM ALANI
11 Ocak 2017 19:22

Oyuncu Deniz Çakır, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yayınlanmama sebebiyle ilgili paylaştığı yazıda “Kanal ve yöneticiler arasındaki bir durum” ifadelerine yer verdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin takipçileri ekranlarda diziyi ikinci hafta da izleyemeyince oyuncuların sosyal medya hesaplarına sitem ve öfke dolu paylaşımlarda bulunmaya başladı.

DENİZ ÇAKIR’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Bazı dizilerin yılbaşından sonra aradan zaman geçmesine karşın yayınlanmaması dikkat çekerken Deniz ÇakırOktay Kaynarca ile başrolünü oynadığı dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hakkında bir metin kaleme alarak takipçileriyle paylaştı.

“TEK DERDİMİZ BU OLSUN”

Dizinin yayınlanmamasıyla ilgili olarak kendilerine yüklenilmemesi gerektiğini söyleyen Çakır şu ifadeleri kullandı: “Güzel izleyici, ‘Dizi neden yok diye sitemli sözler içindesiniz’ Ama bu kanal ve yöneticiler arasındaki bir durum ve karar. Her sene süresi değişse de olan bir şey… Biz oyuncuları söz sahibi değiliz. Ama siz hep bize sitem ediyorsunuz. Etmeyin çünkü veriyoruz size… Çünkü hayat öğretiyor ki yargılamak kötü, sitem yorucu bir şey. Ne yapalım iki hafta ayrı düştük. Tek derdimiz bu olsun. Tez zamanda yeni bölümde buluşmak dileğiyle, sevgiyle…”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.