Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Her adımda yüzünüz kızaracak

Aileyle birlikte sevişme sahnesi izlemenin 7 tuhaf aşaması

Her adımda yüzünüz kızaracak
REKLAM ALANI
11 Mayıs 2020 12:47

BBC’nin çok konuşulan yeni dizisi Normal People’ın yayın tarihi herkesin evde olduğu karantina günlerine denk geldi. Ailesiyle birlikte yaşayan insanlar için diziyi izlemek ise tamamen tuhaf anların yaşanmasına sebep oldu.

Yaşınız kaç olursa olsun, ailenizin yanında seks sahnesi izlemek birçok insana tuhaf hissettirir. BBC’nin yeni dizisi Normal People, ne yazık ki karantina nedeniyle birçok yetişkinin ailesi ile birlikte yaşamaya başladığı döneme denk geldi.

Bazı insanlar diziyi online platformlardan kendi odalarında izlerken, bazıları da ebeveynleriyle ya da çocuklarıyla diziyi izledi.

Herkes bilir ki, tuhaflığın en büyük kuralı bunun tuhaf olduğunu asla kabullenmemektir. Yani bir kere başlandı mı, geri dönüşü yoktur.

Bu diziyi ailesiyle birlikte izlemeye başlayacaklar, utandıran bir yolculuğa çıkmaya hazır olsun. İşte her bölümde karşılaşmak zorunda kalacağınız utandıran aşamalar.

1- YANLIŞ YÖNLENDİRME

Kendinize “Bu BBC” derken bir anda “İşler gerçekten daha nasıl seksi olacak?” diye sorarsınız. Derken ana karakterlerden Connel’ın boynuna yapılan yakın çekim, ciddi bir hata yaptığınızı anlamanızı sağlar.

2- FELÇ OLMA

İzlediğiniz, ana karakter Marianne’in arzu dolu bakışları ya da gerçekten yoğun bir öpüşme sahnesi olabilir. Aslında bu sahneler, size az sonra sıcak bir şeylerin yaşanacağını söylüyordur. Tam bu sırada hava almak için pencereye gitmek veya çay demlemek isteyebilirsiniz. Ama yine de tereddüt edersiniz, koltuğunuza yapışmış gibisinizdir ve zaman geçer.

3- ACI DOLU, DERİN BİR SESSİZLİK

Uzağa bakmak ve sessiz kalmak. Az sonra olacaklarla baş edebilmenin tek yolu. Kanepenin yanında duran telefonunuza uzanmayı denemeyin bile; çünkü bu dikkatleri üzerinize çekmekten başka bir şeye yaramaz. Tabi ki bunu istemezsiniz, değil mi?

4- UYGUNSUZ ŞAKALAR

Anneniz birkaç kötü şaka yaparak durumu daha da tuhaf hale getirebilir. Konu hakkındaki en popüler kötü şakalar, muhtemelen “Ah, ben gençken…” diye başlayacak. Siz de o sırada bu sahnenin neden on sene kadar uzun sürdüğünü düşünüp duracaksınız.

5- TAM DA BİTTİĞİNİ DÜŞÜNÜRKEN…

Kahramanlarımız, seksten sonra tamamen çırılçıplak uzanmaya devam ediyordur. Sizse, tamamen bir yetişkin olduğunuzu ve seks sahneleriyle bir sorununuz olmadığını kanıtlamak istercesine ekrandaki sahnelerle ilgili kültür dolu bir şeyler söylemeyi düşünürsünüz.

Fakat kendinizi kandırmayın. Böyle şeyler yapmaktansa yan gözle annenizin tepkilerini izleyerek sessizliğinizi sürdüreceksiniz.

6- İNKAR

Bitti. Bir şey olmadı. Seks? Ne seksi? Alışılmadık bir şeyler olduğunu kabullenmiyorsunuz. Neyse ki karakterler giyindiğine göre rahat bir nefes alabilirsiniz.

7- KAÇIŞ

Evet, çay isteyen var mı? Az önce izlediklerinizi sizi utandırdığını gizlemek için odadan çıkacaksınız. Arkadaşlarınızla online görüşme planlayarak, bir sonraki aileyle televizyon izleme seansını atlatmayı aklınızın bir köşesine not edeceksiniz. Sonra diziyi izleyeceğiniz iPlayer gibi online platformları hatırlayıp, şükredeceksiniz.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.