Dolar 32,4809
Euro 34,9665
Altın 2.435,21
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Yurduseven Ailesinin “Sünnet” Sevinci…!

Tuncay ve Nilüfer Yurduseven’in oğulları Yunus Emre Yurduseven erkekliğe ilk adımını attı.

Yurduseven Ailesinin “Sünnet” Sevinci…!
REKLAM ALANI
17 Ağustos 2016 13:43 | Son Güncellenme: 17 Ağustos 2016 13:52

Tuncay ve Nilüfer Yurduseven’in oğulları Yunus Emre Yurduseven erkekliğe ilk adımını attı.

site1

Bafra İlçesi Ali Kale Turistlik Tesislerinde gerçekleşen sünnet merasiminde  Dolunay grup ve Lefsaund orginatörlüğünde  Mehmet Yazgan’ın okuduğu Kuran-ı Kerim Tilavetiyle sünnet merasimi başladı. Kuran-I Kerim Tilavetinin arından Semazen gösterisi düzenlendi. Bu mutlu gününde de bir konuşma yapan Başkan Yurduseven, gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.’ Düğün sahibi konumunda olan Yunus Emre Yurduseven mehter marşı eşliğinde tüm masaları tek tek dolaşırken herkese hoş geldiniz dedi.

site 222

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Kaymakam Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Ak Parti İl Başkanı Muammer Göksel, Bafra emniyet İlçe Müdürü Mustafa Yiğit, alaçam Emniyet Müdürü Kenan Bıyık, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, 1930 Bafraspor başkanı fatih Yıldız ve yönetimi,  ve daha kimler kimler. Herkes Başkanın bu mutlu günündeydi Ali Kale Turistlik Tesislerinin tamamının dolduğu günde basın mensupları da tam kadro sünnet merasiminde yerini aldı.   Dolunay grup ve Lefsaund orginatörlüğünde gerçekleşen merasimde Mehmet Yazgan’ın okuduğu Kuran-ı Kerim Tilavetiyle sünnet merasimi başladı. Kuran-I Kerim Tilavetinin arından Semazen gösterisi düzenlendi. Bu mutlu gününde de bir konuşma yapan Başkan Yurduseven, gelen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.’ Düğün sahibi konumunda olan Yunus Emre Yurduseven mehter marşı eşliğinde tüm masaları tek tek dolaşırken herkese hoş geldiniz dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.