Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 19°C

BAFRA’NIN ‘YASAKÇI’ BAŞKANI!

Samsun’un Bafra İlçesi, Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın ‘yasakçı zihniyeti’ ile adeta şok oldu. Başkan Hamit Kılıç, ünlü medya fenomeni Murat Övüç’ü ilçeye sokmadı

BAFRA’NIN ‘YASAKÇI’ BAŞKANI!
REKLAM ALANI
6 Ağustos 2023 15:27 | Son Güncellenme: 6 Ağustos 2023 16:38

Türkiye’nin ünlü sosyal medya fenomeni, oyuncu ve şarkıcı Murat Övüç’ün Samsun’un Bafra İlçesi’nde planlanan Kadınlar Matinesi, Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın sansürüne uğrdadı. Hamit Kılıç, “Böyle bir etkinliğe müsade etmedik, etmeyeceğiz” dedi.

Murat Övüç'ü ilçeye sokmadı...

İLK ÖNCE, ‘BİZLE ALAKASI YOK’ DEDİ
Ünlü şovmen, ses sanatçısı Murat Övüç’ün Bafra Büyük Park’ta 22 Ağustos’ta gerçekleşmesi planlanan Kadınlar Matinesi, iddiaya göre, gelen tepkiler üzerine Bafra Davet ve Kır Salonu’na kaydırıldı. Bunun üzerine devreye giren Belediye Başkanı Hamit Kılıç, kendisinin ve belediyenin sosyal medyada etiketlenmesini öne sürerek, sosyal medya hesaplarından, “Şahsım ve Bafra Belediyesi’ni etiketleyerek paylaşılan Murat Övüç konserinin benimle ve belediyemizle hiçbir alakası yoktur. 22 Ağustos’da Asırlık Büyük Park’ta düzenlenmesi planlanan konser vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda iptal edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.

Murat Övüç'ü ilçeye sokmadı...

FİRMA, BAŞKA BİR SALON İLE ANLAŞTI
Murat Övüç konserini organize eden firma iptal üzerine Bafra Davet ve Kır Salonu ile anlaştı. Konser organizasyonunu yapan firma yetkilisi, salon yetkilisinin ‘Etkinliğin gerçekleştirilmesinde mahsur olmadığını’ belirtmesi üzerine anlaşmaya vardı ve bir miktar parayı da kapora olarak yatırdı.

Murat Övüç'ü ilçeye sokmadı...

‘HİÇBİR ŞEKİLDE MÜSADE ETMEM’
Yaşanan bu gelişmenin ardından Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’tan 2’nci açıklama geldi. Kılıç bu kez, “Özel bir organizasyon firması tarafından yapılması planlanan Murat Övüç konseri için farklı mekanlarda yapılacağına dair asılsız haberler tarafımıza ulaşmaktadır. Şehrimizin herhangi bir noktasında böyle bir etkinlik gerçekleşmeyecektir. Böyle bir etkinliğin yapılmasına hiçbir şekilde yapılmasına müsaade etmedik, etmeyeceğiz” açıklamasını yaptı.

Murat Övüç'ü ilçeye sokmadı...

GEÇTİĞİMİZ YIL İZİN VERİLMİŞTİ
Murat Övüç konserini organize eden firma yetkilisinin salon avukatı tarafından arandığı ve avukatın bazı sebeplerden dolayı sözleşmenin iptal edildiğini söylediği ve kaporayı da iade ettiği öğrenildi. Murat Övüç, geçtiğimiz yıl belediyeye ait olup bir firmaya kiralanan Büyük Park’ta kadınlar matinesi düzenlemişti.
Murat Övüç, konserini organize eden firmanın kadınlar matinesini Samsun’da düzenlemeye hazırlandığı da öğrenildi.

Murat Övüç'ü ilçeye sokmadı...

MURAT ÖVÜÇ VE KADINLAR MATİNESİ
Ünlü sosyal medya fenomeni Murat Övüç, gelinlik giyip Türkiye’nin dört bir yanında kadınlar matinesi düzenliyor, Övüç defalarca erkek olduğunu, 1 oğlunun olduğunu, para kazanmak için bu şekilde şov yaptığını açıklamıştı. İstanbul’da bazı mekanlarda astroloji ile ilgili yorumlar yapmakta olan Murat Övüç’ün müşterileri arasında ünlüler de bulunuyor. Özellikle instagram sayfasındaki takipçi sayısı ile bir çok sanatçı ve ünlüyü gerisinde bırakmayı başaran Murat Övüç ilginç kişiliğinin yanı sıra yardımseverliği ile de tanınıyor.

Murat Övüç'ü ilçeye sokmadı...

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. aydın işmarcı dedi ki:

    tebrik ediyorum başkanım sizi böyle leydi boyları sokmayın güzel baframıza