Dolar 32,4351
Euro 34,7348
Altın 2.428,82
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

‘KİMSE AÇ VE AÇIKTA KALMAYACAK!..’

Samsun’da, Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Kızlan Mahallesi’nde halk toplantısı yaparak vatandaşların dert ve sıkıntılarını yerinde dinledi

‘KİMSE AÇ VE AÇIKTA  KALMAYACAK!..’
REKLAM ALANI
27 Ocak 2021 14:50

Samsun’un Alaçam İlçesi’nde Kaymakam Fikret Zaman, 25 kilometre uzaklıktaki bin 650 rakımlı Kızlan Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda vatandaşlarla buluştu.

‘KİMSE AÇ VE AÇIKTA KALMAYACAK’
Halkın yaşadığı sorunların çözümü için görev başında olduklarını belirten Fikret Zaman, “Kıyıda köşede kalıp da devletimizin ulaşamadığı kimse kalmamalı. Herkese ulaşmak için bu toplantılarımızı her zaman sürdüreceğiz. Yağmur, kar, fırtına da olsa mahalle halkımızla bir araya geleceğiz ve sorunlarını yerinde dinleyeceğiz. Hiç kimseyi aç ve açıkta bırakmayız. Halkımızın isteği bizler için emir sayılır. Doğru bir şekilde iletilmesi dahilinde çözülemeyecek bir sorun yoktur. Bizler sizlere hizmet etmek için buradayız. Toplumun yaşadığı her yerde muhakkak ki sorunlar olabilir. Bizler de bu sorunları çözmek için buradayız” dedi.

ESNAF VE ÇOCUKLARLA DA BULUŞTU
Kaymakam Zaman, İlçe Toplum Sağlığı Müdürü Ertan Baş, vakıf yetkilisi Metin Erturan, Mahalle Muhtarı Satılmış Büyüktanrıverdi ile birlikte Kızman Mahallesi’nde bulunan Aile Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulundu.
Mahalle esnafını da gezerek hal ve hatırlarını soran Kaymakam Zaman, çocuklarla sohbet ederek tatil boyunca bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Kaymakam Fikret Zaman ayrıca 7 haneyi ziyaret ederek ihtiyaç ve taleplerine dinledi. Daha sonra engelli Ramazan Duman ve Sadık Eren’i de evlerinde ziyaret eden Zaman, vakıf bünyesinde ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.