Dolar 32,2247
Euro 34,9384
Altın 2.418,85
BİST 10.676,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Pts 21°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Per 26°C

ÖZEL UÇAK!

Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, ”Ummadığımız bir yenilgi aldık. Ama bu yenilgi bizi yolumuzdan alıkoyamaz, Altınordu maçıyla beraber yeniden seri yakalamak istiyoruz” dedi

ÖZEL UÇAK!
REKLAM ALANI
10 Mart 2021 22:40

Yılport Samsunspor’da Genel Menajer Mustafa Aztopal, pazartesi akşamı oynanacak zorlu Altınordu maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Hazırlıkların başladığını söyleyen Aztopal, ”Zor bir sınav daha bizi bekliyor. Adana Demirspor maçında bize yakışmayan bir oyunla maalesef mağlup olduk. Bu bizim için beklenmedik bir kayıp oldu. Ama her şey bitmiş değil, mağlubiyet bizi yolumuzdan alıkoyamaz. Altınordu maçında ben inanıyorum ki takımımız gerekeni yapacaktır. O maçla beraber yine seri yakalayacağız” dedi.

ÖZEL UÇAKLA GİDECEKLER
Mustafa Aztopal, Yılport Samsunspor’un Altınordu deplasmanı yolculuk programı belirterek, pazartesi akşamı oynanacak zorlu maça özel uçak kaldıracaklarını açıkladı. Aztopal, ”Samsunspor’da her şey plan ve program dahilinde ilerliyor. Telaşa kapılmaya gerek yok, takımımız pazar günü idmanını yapıp öğleden sonra özel uçakla İzmir’e uçacak. Yani dinlenmeye ve maça tam anlamıyla hazır olmaya zamanımız olacak. Daha öncede yine Eskişehir maçına özel uçakla gitmiştik. Sağolsun başkanımız bu konu da çok hassas davranıyor” diye konuştu.

YOLCULUK PAZAR GÜNÜ
Ligde 26. hafta maçında zorlu rakibi Altınordu ile karşılaşacak olan Yılport Samsunspor’da, gözler Altınordu maçına çevrildi. Rakibi ile zorlu bir maça çıkacak olan Kırmızı-Beyazlılar’da bazı taraftarlar TFF’ye maç günleri ile alakalı sitemde bulunuyor. Zirvede yer alan Giresunspor’un cuma günü Samsunspor’un pazartesi günü maç oynamasının adil olmadığını düşünen 12’nci adam Samsunspor’a da itiraz konusunda çağrı da bulundu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.