Dolar 32,5225
Euro 34,9664
Altın 2.434,64
BİST 9.783,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

ACIKLI BİR HİKAYE!

Samsun Devlet Opera ve Balesi’nin sevilen eseri ‘Arda Boyları’ yoğun istek üzerine yeniden seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor

ACIKLI BİR HİKAYE!
REKLAM ALANI
24 Şubat 2022 15:22

Samsun Devlet Opera ve Balesi(SAMDOB), sanatçılarının sahnelediği yöresel bir ziyafet olan ‘Arda Boyları’ adlı bale eserini 26 ve 28 Şubat akşamları saat 20.00’de Aydın Gün Sahnesi’nde sahnelenmeye hazırlanıyor.

KAPALI GİŞELİK BİR OYUN
Sahneye koyulduğu günden beri kapalı gişe oynanan eser yeniden seyircisiyle buluşacak. Trakya yöresine ait çok sevilen türkülerden biri olan Arda Boyları’nın hikâyesinin ve müziğinin modern dansla harmanlandığı eser, birbirlerine aşık olan iki genç; Halime ve Recep’in hikayesini anlatıyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.