Dolar 32,5655
Euro 34,9880
Altın 2.431,02
BİST 9.767,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C

ADD’DEN MUHTEŞEM GECE

Cumhuriyet’in 99’uncu yıl dönümü nedeniyle Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Samsun Şubesi, görkemli bir baloya imza attı

ADD’DEN MUHTEŞEM GECE
REKLAM ALANI
30 Ekim 2022 15:45 | Son Güncellenme: 30 Ekim 2022 16:07

ADD Samsun Şubesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet’in 99’uncu Yıl Dönümünü nedeniyle düzenlenen Cumhuriyet Balosu, görkemli anlara sahne oldu. Müzik ve eğlencenin yanısıra duygusal anların da yaşandığı gecede yapılan konuşmalarda ise Atatürk ilke ve inkilaplarına olan bağlılık bir kez daha dile getirildi.

ADD

MİLLETVEKİLLERİ DE KATILDI
Neco Plaza’da düzenlenen geceye CHP Samsun Milletvekilleri Kemal Zeybek, Neslihan Hancıoğlu, CHP İl Başkanı Fatih Türkel, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, sivil toplum örgütleri, meslek odaları ve siyasi partilerin ilçe başkanları ve temsilcileri ve ADD üyeleri katıldı.

ADD

99’UNCU YIL PASTASI
Vals ve zeybek gösterisi ile başlayan gecede, ADD Korosu müzik ziyafeti sundu. 99’uncu yıl pastasının kesildiği gecede katılımcılar çalınan müziklerin eşliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

ADD

EMEKLİ ÖĞRETMENDEN
DUYGULANDIRAN BAĞIŞ
Gecenin en önemli anı ise emekli öğretmen Yusuf Kurt’un ADD’ye yapmış olduğu maddi bağış nedeniyle ödüllendirildiği sırada yaşandı. ADD’nin burs verdiği öğrenciler için öğretmenlik hayatı boyunca biriktirdiği parayı ADD Samsun Şubesi’ne bağışlayan Yusuf Kurt, geceye katılan davetlilerden büyük alkış aldı. Duygusal anların yaşandığı esnada ADD Samsun Şubesi Dr. Işık Özkefeli, Yusuf Kurt’un elini öperek, ‘teşekkür plaketi’ sundu.

ADD

ÖZKEFELİ: İNANIYORUZ, KAZANACAĞIZ
ADD Samsun Şubesi Dr. Işık Özkefeli, gecede yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“1923’ten sonsuza, bizi hep yücelterek, aydınlığa, çağdaşlığa taşımanın onurlu adı olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucularının ve milli mücadele kahramanlarının manevi huzurunda saygıyla eğiliyorum. Atatürk’ün “En büyük eserim” dediği ve en büyük bayram ilan ettiği; bağımsızlığımızın, özgürlüğün, demokrasinin, barışın, hukukun teminatı olan Cumhuriyetimizin 99’uncu yılını kutlamanın onuru ve gururu içerisindeyiz. Haklıyız, inanıyoruz ve kazanacağız. Çocuklarımıza, Cumhuriyet kazanımlarının yeniden hayata geçirildiği demokratik, laik, sosyal, hukukun üstünlüğüne ve yargı bağımsızlığına dayanan tam bağımsız bir Türkiye bırakmak zorundayız. Çocuklarımızın mutlu yarınlarıdır Cumhuriyet. Gençlerimizin; dünüyle, bugünüyle gurur duyacakları, geleceğe umutla bakacakları, yurttaşı olmaktan onur duyacakları yeniden, ‘Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım’ diye özgüvenle haykıracakları bir Türkiye’yi hep birlikte yaratmalıyız.”

ADD

DUYGULU ANLAR: ADD Samsun Şubesi’nin Cumhuriyet Balosu’nda duygusal anlar yaşandı. ADD Şube Başkanı Dr. Işık Özkefeli, derneklerine bağış yapan emekli öğretmen Yusuf Kurt’a ‘onur plaketi’ verdi.

DEVECİ ÇİFTÇİ KURTLARINI DÖKTÜ: ADD’nin düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Balosu’na katılan Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ile eşi Gülay Deveci, müzik eşliğinde bol bol eğlendi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.