Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
BİST 9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

AĞLATTI!

Samsun’un Canik İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında imam eşi ile birlikte hayatını kaybeden Edanur Akbulut(25), Ordu’nun Ünye İlçesi’nde son yolculuğuna uğurlandı

AĞLATTI!
REKLAM ALANI
15 Aralık 2021 17:02

Dün sabah saatlerinde Samsun‘un Canik İlçesi Devregiş Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazasında Yunus Emre Ç.’nin(22) kullandığı otomobil, Mahmut Akbulut idaresindeki 34 TJ 1421 plakalı otomobile çarptı. Kazaya karışan otomobil olay yerinden kaçarken, Mahmut Akbulut idaresindeki otomobil yoldan çıkarak refüjdeki ağaca çarpıp hurdaya döndü. Aracın içinde sıkışan Mahmut Akbulut ile eşi Edanur Akbulut olay yerinde hayatlarını kaybetti.

GÖREV YAPTIĞI OKULDA TÖREN
Hayatını kaybeden genç öğretmen Edanur Akbulut için görev yaptığı Şehit Harun Ateş Özel Eğitim Meslek Okulu önünde tören düzenlendi. Düzenlenen törende konuşan Harun Ateş Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Şinasi Coşkan, ”Bugün okulumuzun bir genç bir öğretmenini ebediyete uğurlayacağız. Ailesinin yaşadığı acı hepimizin acısı, kederi hepimizin kederidir. Bildiğimiz gibi acılar paylaştıkça azalmıyor ama teselli buluyoruz. Kızımız Ünye’de doğdu. İlk ve ortaokulunu bitirdikten sonra Ünye Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yiyecek ve İçecek Bölümünü bitirdikten sonra 2020 yılında sözleşmeli öğretmen olarak aramıza katıldı. Eşi ile birlikte ilk geldikleri gün çok heyecanlılardı. Bize ‘bu kınalı ellerimle tercihini yaptığını’ söyledi. Birbirlerinin gözüne kıyamayan iki arkadaşımızı o günden itibaren çok sevdik. Rabb’im de ikisini bu dünyada da ayırmadı. Edanur hocamızı bir yaklaşık 15 aydır tanıyoruz. Ailemizin ve okulumuzun en küçük öğretmeni oldu. Hiçbir öğretmenimizi ve öğrencilerimizi asla kırmadı” dedi.

TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRÜYORDU
Genç öğretmenin yaşanılan kazada Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne tüp bebek tedavisi için gittiği öğrenilirken, öğretmenlik mesleğini çok sevdiği ve birçok hayallerinin olduğu öğrenildi. Okul önünde yapılan duaların ve helalleşmenin ardından kaza kurbanı genç öğretmen Şenyurt Mahallesi’nde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.

Öte yandan aynı kazada 2 yıllık eşi öğretmen Edanur Akbulut ile birlikte hayatını kaybeden imam Mahmut Akbulut (30) memleketi Amasya’nın Suluova İlçesi’ne bağlı Saluca köyünde defnedildi.

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.