Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI TUNCAY YURDUSEVEN’İN 23 NİSAN MESAJI

Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, 23 Nisan nedeniyle yaptığı açıklamada, çocukların bir milletin geleceği olduğunu söyledi.

AK PARTİ BAFRA İLÇE BAŞKANI TUNCAY YURDUSEVEN’İN 23 NİSAN MESAJI
REKLAM ALANI
22 Nisan 2016 17:31

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Yurduseven, yayımladığı mesajında çocukların, milletin ortak umudu, geleceği ve en önemli hazinesi olduğunu ifade etti. Bugünün çocuklarının, ileride çok daha müreffeh bir Türkiye’yi inşa edeceğini, dünya barışına önemli katkılar sağlayacağının altını çizen Yurduseven, “ Ben öyle inanıyorum ki, ancak çocukları için çaba gösteren toplumlar, geleceğini teminat altına alabilir. Ulusal egemenliğimizin sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 96. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 96 yıl önce bugün Ankara’da açılması tarihimizde önemli bir dönüm noktasını teşkil etmiştir. TBMM, maziden istikbale uzanan binlerce yıllık kadim çizgisi ile insanlığın hayatında ve hafızasında etkin olan milletimizin temsil edildiği en büyük mercidir.
Savaş yıllarında öksüz ve yetim kalan çocuklarımızı devletimizin kuruluş heyecanına dahil ederek onları onurlandırmak ve milli bağımsızlığımızın ilelebet devam etmesi arzusunu milletçe hatırdan çıkarmamak için kutlanmaya başlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ülkemizin en önemli milli günlerindendir.
Unutulmamalıdır ki, umudumuz, en önemli zenginliğimiz olan çocuklarımıza sahip çıkmak, geleceğimize sahip çıkmaktır. Zira biliyoruz ki; şehit kanlarıyla sulanmış cennet Vatanımızın yarınki sahipleri, çocuklarımızdır.
Bu duygularla Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan tüm fertlerimizin ve geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor ve vatan için canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimiz ile onların cefakar çocuklarını saygı ile anıyorum’’dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.