Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığında skandal!

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığında skandal!
REKLAM ALANI
26 Ağustos 2019 09:32 | Son Güncellenme: 26 Ağustos 2019 09:40

AK Parti Bafra Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu’ya sosyal medya üzerinden yapılan eleştiriler Bafra’da gündeme bomba gibi düştü. Bafralılar Soruklu’yu usulsüz harcamalar ve birçok iddia nedeniyle istifaya davet ederken, bulunamayan zimmet defteri ise bardağı taşıran damla oldu

Zimmet Defteri Nerede?
AK Parti Bafra Kadın Kolları Başkanı Nazife Soruklu’ya özellikle sosyal medya üzerinden yapılan eleştiriler ilçe gündemine bomba gibi düştü. Başta kendi yönetim kurulu üyeleri olmak üzere Soruklu’yu Bafralılar usulsüz harcamalar ve birçok iddia nedeniyle istifaya davet ederken, bulunamayan zimmet defteri ise bardağı taşıran damla oldu. Kayıp zimmet defterinin aylardır bulunamadığı ve bazı harcamaların kayıtlara geçmediği iddiaları da yönetimde tartışma yarattı.

“OĞLUNUN NİŞANINA BASKIYLA PARA TOPLATTI”
Soruklu’nun AK Parti’yi kullanarak kendisine menfaat temin ettiği ifade edilirken, kendi oğlunun nişanında bile mahalle başkanlarına para toplanması için telkinde bulunduğu ve bu yönde baskılar yaptığı eleştirileri sosyal medyada dile getirildi. Soruklu’ya kendi yönetiminden bazı yöneticilerin ciddi tavır aldıkları söylenirken, Başkanın katıldığı hiç bir programa yönetiminin katılmama kararı aldığı iddiaları da gündemdeki yerini koruyor.

“Teşkilat Harekete Geçti”
Soruklu ile ilgili iddiaların kadın kollarında görev yapan bazı yöneticiler tarafından AK Parti il yönetimine sözlü olarak bilgi verildiği ve kendisinin bir an önce görevden alınması ve iddiaların araştırılması için gerekli görüşmelerin yapıldığı öğrenildi. Soruklu’nun yaşanan gelişmeler üzerine istifa edebileceği belirtilirken, AK Parti İl teşkilatının da harekete geçtiği söyleniyor.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.