Dolar 32,5879
Euro 34,8428
Altın 2.493,41
BİST 9.663,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

AK Parti Bafra İstişare Toplantısı Yapıldı

AK Parti Bafra İstişare Toplantısı Yapıldı
REKLAM ALANI
19 Aralık 2015 19:29

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı istişare toplantısı, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel başkanlığında yapıldı.

 

Bafra Öğretmenevi toplantı salonunda yapılan toplantı, saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ve AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından yapılan çalışmaların slayt sunumu ile başladı.

 

Toplantıya, Bafra Beldiye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları yönetimi, AK Parti Gençlik kolları yönetimi ve partililer katıldı.

 

Açılış konuşması yapan AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Partimizin kurulduğu günden bu yana girdiği ve zaferle çıktığı 5. Genel seçim oldu. Sizlerin bu destekleri ile seçimlerde AK Parti Türkiye ortalamasında yüzde 49,5, Bafra ortalamasında ise yüzde 62 ile seçimi kazanmıştır. İl Başkanımız, Belediye Başkanlarımızı ve teşkilatımız bu seçimlerde çok sıkı çalıştık ve devamlı bizlerin yanında oldu. Bu seçimlerde kazanan Milletimiz olmuştur, Türkiye olmuştur” dedi.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konuşmasında,  AK Parti hükümeti sayesinde, ilçede çok katılımlı yatırımların yapıldığını söyledi.

 

AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise konuşmasında, “Biz Şubat ayında ilk başkan olduk ve yerel yönetimler, Cumhurbaşkanlığı ve 2 Genel seçim olmak üzere 4 seçim geçirdik. Bu seçimler o kadar peş peşe geldi ama şükürler olsun ki teşkilatlarımız halen diri, bir seçim daha olsa yine kolları sıvayıp meydanlara inecek vaziyetteyiz. Bizler birbirimize inandığımız, güvendiğimiz sürece inşallah başarılı olamayacağımız hiçbir konu yoktur. Bu seçimlerde her iki kişiden birisi AK Parti’ye oy verdi. Samsun genelinde ise 3 kişiden, 2 kişi AK Parti’ye oy vererek bizleri iktidar yapacak Milletvekili sayısına ulaştırdılar. İlk seçimlerde iktidar olamamamız ve koalisyon çalışmaları memleketimizi yıprattı. Biz koalisyon sürecinde gel dersin gelmez, git dersin gitmez pozisyonuna düştük. Bunun için Başbakanımız Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu çok çabaladı ama bir sonuç alamadık. Ama bu halk basiretini ve ferasetini gösterdi AK Parti’yi 1 Kasım’daki seçimlerde AK Parti’yi iktidar yapma kararını verdi ve bunu gerçekleştirdi. Bu seçimlerde, zaferle çıkmamıza vesile olan, tüm teşkilat üyelerimizi, Kadın Kollarımızı, Gençlik Kollarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

 

Yapılan konuşmalarından ardından, AK Parti istişare toplantısı daha sonra Basına kapalı olarak devam etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.