Dolar 32,4491
Euro 34,7379
Altın 2.437,04
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Ak Parti belediyeciliğinde ilklere imza atan başkan

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın göreve geldiği günden bu yana yaptığı uygulamalar büyük tepki topluyor

Ak Parti belediyeciliğinde ilklere imza atan başkan
REKLAM ALANI
3 Temmuz 2018 13:14

AK Parti Bafra Belediyesi’nde belediye meclis üyesi ve Grup Başkanvekili iken belediyenin müdürlerinin atanmasının hepsinde imzası olan Kılıç’ın, Başkan olduktan sonra davul zurna eşliğinde müdürleri görevden aldırması ilçede infial yarattı.

YERİNE GELENLER VUKUATLI İSİMLER

Belediyedeki müdür kadrosunu görevden almakla göreve başlayan ve yerlerine getirdiği liyakatsiz isimlerin geçmişine bakmadan müdür olarak atayan Kılıç’ın skandalları bitmekle bitmiyor. Nikah memurundan basın müdürü, polis silahı çalandan satın alma müdürü, vakıfta yetişen elemandan özel kalem müdürü yaparak AK Parti belediyeciliğinde yeni bir çığır açan Kılıç’ın icraatları belediye çalışanların da huzursuz etti.

4 YILDIR HERŞEYE EVET ŞİMDİ HAYIR

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç 4 yıldır belediye meclis üyeliği ve başkan vekilliği yaparken şu ana kadar görevden aldığı veya görev yerlerini değiştirdiği belediye personeliyle 4 yıldır hiç bir sorun yaşamamış. Üstelik birim müdürlerinin getirdiği her projeye imza atarak onay vermiş. Kılıç, 4 yıl boyunca belediyede yapılan hiç bir işe karşı çıkmadığı gibi personelin her talebine olumlu yanıt vererek destek olmuş.

DAVUL ZURNAYLA MÜDÜR GÖNDERİLİYOR

Zihni Şahin’in başkanlık döneminde uyumlu bir çalışma sergileyen Kılıç’ın göreve geldikten sonra kurumun her kademesinde yeni bir yapılanmaya ihtiyaç duymasının arkasında vakıf yapılanması iddiaları ilçede ayyuka çıkmış durumda. Bafra Belediyesini vakıf zihniyeti ile yöneten bu kadrolara kim dur diyecek? Gariban müdürlerin davul zurna eşliğinde onurları kırılarak görevden alınmalarına AK Parti yönetimi sessiz kalacak mı?

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

  1. zeyneb aslı dedi ki:

    pardon tirilyonluk gariban müdürlermi demek istediniz,yaa gerçekten bir ekmeğe muhtaç bu müdürler derhal bir yardım kampanyası başlatalım
    galiba bu arkadaş ların müteahit işleri yarım kaldı