Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

AK PARTİ GENEL YARDIMCISI ÇİĞDEM KARAASLAN’DAN MUSTAFA DEMİR’E KUTLAMA!

Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi

AK PARTİ GENEL YARDIMCISI ÇİĞDEM KARAASLAN’DAN  MUSTAFA DEMİR’E KUTLAMA!
REKLAM ALANI
9 Temmuz 2023 18:43

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Mavi Işıklar Engelliler Eğitim, Dinlenme ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek buradaki engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi. Karaaslan, engellilerin her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmaların hassasiyetle gerçekleştirildiğini belirterek sosyal belediyecilik anlamında başarılı çalışmalar yapan Başkan Demir’i tebrik etti. Başkan Demir ise engelli vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

KARAASLAN’DAN DEMİR’E KUTLAMA
Vatandaşlarla sohbet eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Karaaslan, engelli vatandaşların her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmaların hassasiyetle gerçekleştirildiğini belirterek sosyal belediyecilik anlamında başarılı çalışmalar yapan Başkan Mustafa Demir’i tebrik etti.

‘HER ZAMAN YANLARINDAYIZ’
Başkan Demir ise engelli vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını karşılamak için her zaman yanlarında olduklarını söyleyerek “Engelli vatandaşlarımıza yönelik yapılan her çalışmaya büyük önem veriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak bu tesisimizde engelli vatandaşlarımız aileleri ile birlikte konaklayıp, kaliteli zaman geçirip, dinlenebiliyorlar, tatillerini yapıyorlar. Sadece Samsun’dan değil il dışından gelen birçok engelli vatandaşlarımızı merkezimizde ağırlamaya devam ediyoruz” dedi.

ÇİĞDEM KARAASLAN

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.