Dolar 32,5044
Euro 34,6592
Altın 2.477,33
BİST 9.610,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 19°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Bafra’yı ziyaret etti

Bafra Ticaret Borsa Başkanı Namık Kibaroğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen programa katılan Milletvekili Hasan Basri Kurt, burada incelemelerde bulundu. Programa, Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Bafra Ticaret Borsa Yönetimi katıldı

Ak Parti Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Bafra’yı ziyaret etti
REKLAM ALANI
2 Ağustos 2017 13:27

Yapılan sunumların ardından konuşma yapan Milletvekili Hasan Basri Kurt, “Bafra’nın ticari hacminin artması için çalışmalarımızı birlikte sürdüreceğiz. Bafra bölgesinde uzun süredir çalışmalarını yürüttüğümüz medikal sektörü için de Sağlık Bakanımızın Ahmet Bey olması çok büyük bir fırsat. Ben inanıyorum ki Bafra medikal sektöründe bir üs bölgesi olacak. Bir marka şehir olacak.

Bafra Ticaret Borsamızın yeni yer yapımı konusunda Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız ve Borsa Başkanımız birlikte çalışmayı sürdürerek en kısa zamanda bu konunun da çözüme kavuşacağına inanıyorum. Milletvekilleri olarak üzerimize düşen ne varsa biz tüm arkadaşlarımla vatandaşlarımızın emrindeyiz.” Şeklinde konuştu.

Ticaret Borsa’sında ki temaslarının ardından Bafra Ziraat Odası’nda bir toplantı düzenleyen Milletvekili Kurt, burada Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve Bafra Ziraat Odası Yönetimi ile bir araya geldi.

İstekleri ve talepleri dikkatlice not aldıktan sonra söz alan Hasan Basri Kurt, “Bafra Hali’yle ilgilihem çiftçilerimizi mağdur etmeyen, hem de Bafra Hali’ni, İstanbul’a, Ankara’ya çok daha güvenli ve hızlı bağlayacak yeni bir sistem üzerinde duruyoruz. Hep birlikte yapacağımız istişarelerden sonra Bafra Hali’ni çok daha organize ve büyük pazarlara entegre bir hale getirerek çiftçilerimizin ve hal esnafının gelirlerini katlamak istiyoruz.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.