Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

AKAY NARİN’E GÖRKEMLİ AÇILIŞ!

Samsun’da sunduğu hizmetler ile ön plana çıkan Akay Narin Özel Yaşlı Bakım Merkezi çok sayıda protokol ve vatandaşın katılımlarıyla, coşkulu bir törenle açıldı

AKAY NARİN’E GÖRKEMLİ AÇILIŞ!
REKLAM ALANI
26 Aralık 2022 16:17

Samsun‘un Atakum İlçesi Çakırlar mevkiinde kurulan Akay Narin Özel Yaşlı Bakım Merkezi Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Sosyal Hizmetler İl Başkanı Tekin Balcı,Atakum AK Parti İlçe Başkanı Abdülkadir Köstek, diğer engelli bakım merkezi sahipleri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla açıldı.

‘HAYALLERİMİN GERÇEKLEŞTİĞİ GÜN’
Vali Dağlı’nın açılış konuşmasıyla başlayan tören, halk oyunları ve bakım merkezinde konaklayan yaşlıların ziyaret edilmesiyle sonra erdi. Akay Narin Özel Yaşlı Bakım Merkezi Kurucusu Akay Narin, açılış sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Hayallerimin gerçekleştiği günlerden birisi. Özel Akay Narin Yaşlı Bakım Merkezi’nin açılmasından son derece mutluyum, çünkü bunlar benim aşama aşama projelerimdi, yerinde yaşlanmak, yerinde yaş almak, yaşlı bakımı, profesyonel yaşlı bakımı gerçekten hayallerimdi, hayallerimi bir planla, bir programlar çerçevesinde yapmak herkese nasip olmaz, bana nasip oldu, çok mutluyum, çok sevinçliyim.

PROFESYONEL, TECRÜBELİ, DONANIMLI KADROSU
Kuruluşumuzda 55 yaş ve üzerin yaşlılarımıza bakıyoruz. Gelecek olan misafirlerimizin hastalığı bulunması gerekiyor. Baktığımız hastalık grupları genelde felç (geçirilmiş SVO), uzun süreli bakım (palyatif bakım), Demans, Alzaimher, ileri derecede Gonartroz dediğimiz yaşlanmaya bağlı yatalak bakımlar. Bunlara profesyonel bakımlar gerektiriyor. Profesyonel, tecrübeli, donanımlı kadrolarımızla biz hazırız. Vatandaşlarımız hastalarını, yaşlılarını rahatlıkla bizlere gönderebilir.”

Akay Narin Özel ayrıca, kurumlarının Karadeniz’de tek olarak konaklamalı fizik tedavinin yapıldığıy, Türkiye’de de hasta başı üniteli tek 55 yaş üstü yaşlı bakım merkeziyiz olduğunu sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.