Dolar 32,5457
Euro 34,8627
Altın 2.427,60
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

‘AKIL BAŞTA CAN TENDE OLDUKÇA…’

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Allah, bu kadroya şehre hizmet etmeyi nasip etmiş. Bu bilinçle çalışmaya akıl başta, can tende oldukça inşallah devam edeceğiz” dedi

‘AKIL BAŞTA CAN TENDE OLDUKÇA…’
REKLAM ALANI
8 Ağustos 2022 17:33

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos Ayı Açılış Toplantısı’na başkanlık etti. Böbreğinde bir tümör olduğunu belirten Başkan Demir, sağlık durumu hakkında meclis üyelerine bilgi verdi.

TEDAVİYE UYGUN BİR HASTALIK
Tüm gücü ve gayretiyle Samsun’a hizmet edeceğini ifade eden Mustafa Demir, “Temmuz ayındaki meclis açılışına hastalığımı öğrenmiş olarak gelmiştim. Daha sonra Ankara süreci başladı ve ilk tedaviyi aldım. Bugün de Samsun’da işimizin başındayız. Böbrek kaynaklı bir tümör tespiti var. Tedaviye uygun bir hastalık olduğunu söylediler. 15 günde bir ilaç alımı söz konusu olacak. Tedavimiz o şekilde devam edecek. Ömrü, Rabbimiz verdikçe yaşayacağız. İmtihan olmaya devam edeceğiz” dedi.

SAMSUN İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM’
Samsun’un güzel bir şehir olduğunu, Türkiye’nin de dünyada çok hatırı sayılır bir yere doğru ilerlediğini ifade eden Mustafa Demir, şöyle devam etti:

“Bu ülkenin geleceğinde de bu şehir çok önemli. Bölgenin merkezi konumundayız. 8-10 milyonluk bir nüfusa hitap ediyoruz. Buna uygun ilk organizasyonu da 30 Ağustos-4 Eylül’de TEKNOFEST ile yaşayacağız. Allah, bu şehre birçok şeyi bahşetti. Bütün bölgenin özelliklerini bünyesinde taşıyan, bunu geleceğe taşıyan çok enfes bir şehir. Biz de böyle bir şehrin meclisiyiz. Hepimiz bu bilinçle çalışmalıyız. Samsun, yeni bir dokunuşu hemen gösteren bir şehir. Bir mahallede ufak bir güzel dokunuş, şehri güzelleştiriyor. İnsanların hayatını özel hale getiriyor. Yatayda fevkalade, birbirini anlayan, kendini fark etmiş, özgüvenli bir şehrin insanlarıyız. Allah, bu kadroya da şehre hizmet etmeyi nasip etmiş. Bu bilinçle çalışmaya akıl başta, can tende oldukça inşallah devam edeceğiz.”

TEKNOFEST’TE 21 GÜN KALDI
TEKNOFEST 2022’nin Samsun’da yapılacak finallerine kısa bir süre kaldığının altını çizen Başkan Demir, “TEKNOFEST’e çok az kaldı. 21 gün kaldı. Atatürk Bulvarı akıllı şehir uygulamaları sona yaklaştı. Atatürk Bulvarı’ndaki kaplama yarın tamamlanmış olacak. İyi bir tasarım, iyi bir dizayn, işi gereğine uygun yapmak ne kadar fark ediyor. Temizliğinden, özgüveninden ana arterlere bakın. Bu işlemler Allah nasip ederse arka arterlere doğru da şekillenip, yayılarak devam edecek. İlçelerimizde de dahil en ücra köşelere kadar devam edecek. Bu konuda çok yol kat ettik” diye konuştu.

BÜTÇEYE 1.3 MİLYAR TL’LİK EK
Samsun Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı’nda gündeme alınan 44 madde, daha geniş çerçeveli görüşülmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Aralarında Büyükşehir Belediyesi’nin 2022 yılı mali bütçesine ‘1 milyar 295 milyon TL’lik ek bütçe ilavesi’ teklifinin de yer aldığı maddeler komisyonda görüşüldükten sonra son meclis toplantısında karara bağlanacak.
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.