Dolar 32,5638
Euro 34,9584
Altın 2.445,56
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

SON DAKİKA… Cumhurbaşkanı ERDOĞAN ve eşi SAMSUN ‘A GELİYOR!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın önümüzdeki hafta Samsun’a gelecekleri öğrenildi.

SON DAKİKA… Cumhurbaşkanı ERDOĞAN ve eşi SAMSUN ‘A GELİYOR!
REKLAM ALANI
19 Eylül 2020 10:04 | Son Güncellenme: 19 Eylül 2020 13:25

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın önümüzdeki hafta Samsun’a gelecekleri öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın hafta için Samsun’a gelerek büyük bir yangına maruz kalan Kızılırmak Deltası’nı ziyaret edecekleri öğrenildi.

ÜZÜNTÜ VE TEPKİYE YOL AÇAN YANGIN
Sadece Karadeniz Bölgesi ve Türkiye’nin değil dünyanın sayılı sulak alanlarından ve içerisinde barındırdığı yüzlerce kuş ile pandemik türler nedeniyle uluslararası koruma altında olan Kızılırmak Deltası’nda geçtiğimiz günlerde çıkan yangın, büyük üzüntüye ve tepkiye yol açtı.

CUMHURBAŞKANI’NIN YAKIN İLGİSİ
Tarım ve Orman Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yanısıra Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin de soruşturma açtırdığı yangın ve meydana yol açtığı hasarla ilgili detaylı bilgi alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önümüzdeki çarşamba günü Samsun’a gelmesinin beklendiği öğrenildi.

BAKANLAR DA GELİYOR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan’ın yanısıra Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da eşlik edecekleri bildirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.