Dolar 32,5511
Euro 34,9436
Altın 2.423,38
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

Akın Üner’e Önemli Görev

Merkezi Bursa’da olan Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu’nda (BRTK) yeni seçilen yönetim kurulu görev dağılımı yaptı

Akın Üner’e Önemli Görev
REKLAM ALANI
19 Nisan 2021 13:05

Türkiye ve Balkanlar’da faal 300’den fazla Balkan derneğinin ve 10 federasyonun çatı örgütü niteliğindeki BRTK’nın genel başkan yardımcılığı görevine Karadeniz Rumeli Dernekleri Federasyonu (KARDEF) temsilcilerinden Akın Üner getirildi.

BASIN SÖZCÜLÜĞÜ GÖREVİ
Ataları Yunanistan’dan 1924 mübadelesiyle Türkiye’ye gelen Balkan Türkleri’nden olan Akın Üner, aynı zamanda Rumeli kültürü ve tarihine dair yazdığı romanlarla biliniyor.
Akın Üner’in BRTK’nın medya ile ilişkilerinden sorumlu olacağı ve basın sözcülüğü görevini yürüteceği belirtiliyor.BRTK yönetiminde Genel Başkan Yardımcısı Akın Üner dışında, KARDEF’in temsilcisi daha görev aldı. Buna göre, Sinop Mübadele Derneği başkanı Kenan Aral, Genel Sekreter Yardımcısı olurken Samsun Mübadele Derneği Başkanı Olcay Yanık da yönetime girdi.

‘BU GÜVENE LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM’
Konu hakkında sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapan Akın Üner, “Güven ve desteklerinden dolayı Konfederasyon Başkanı Sabri Mutlu ve Federasyon Başkanı Salih Meriç’e teşekkür ediyorum. Hemşehri camiasına en iyi biçimde hizmet ederek gösterilen güvene layık olmaya çalışacağım” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.