Dolar 32,2397
Euro 34,6664
Altın 2.398,06
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Alaçam Belediye Başkanı Uyar Gazeteciler İle Bir Araya Geldi

Alaçam Belediye Başkanı Uyar Gazeteciler İle Bir Araya Geldi
REKLAM ALANI
23 Ocak 2016 18:26

Samsun Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Bafra ve Alaçam’da görev yapan Yerel ve Ajans Temsilcileri ile düzenlediği kahvaltı programında bir araya geldi.

Alaçam İlçesi Anneler Parkı Sosyal Tesislerinde yapılan Kahvaltı programına, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Alaçam Belediyesi Meclis Üyeleri, Yerel Basın Temsilcileri ve Ajans Temsilcileri katıldı.

Alaçam Belediyesinin çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Hadi Uyar, Göreve geldiği günden bu yana Alaçam ilçesinde bir çok çalışmaya ve projeye imza attıklarını söyledi.

Orta Karadeniz Ajansı (OKA)  ile ortaklaşa yürütülecek projeler kapsamında tarihi binaları restore edeceklerini söyleyen Uyar, “ OKA ile yürüteceğimiz ortak projede tarihi binalarımızın bulunduğu cadde ve sokakların sağlıklaştırılması, binaların bakım onarımları ile birlikte güzel bir çehreye kavuşacak. Bir diğer projemiz ise kamulaştırmasını yaptığımız Alaçam’ın sivri tepesinde dinlenme alanı ve gözlem merkezi şeklinde alanlar oluşturarak Samsun’un amisos tepesi gibi bir estetik kazandırıp vatandaşlarımız ve dışarıdan gelen misafirlerimizin Alaçam şehrimizi sivri tepede ki seyir terasından izleyebilmesini sağlayacağız.  Bir diğer husus şehrimizin içerisinden geçen uluçay deremizin ıslah edilmesi bununla ilgili olarak 3 km’lik bir alanda ıslah çalışmalarımız yakında başlayacak olup ıslah çalışmalarının akabinde uluçay caddesi üzerinde de yürüyüş parkuru dinlenme alanları gibi çalışmalar başlatarak şehrimize nefes aldıracağız. Bu çalışmalarımız devam ederken Alaçam Bafra arası Samsun Sinop yolu üzerinde bir organik pazar kurma projemiz var. Bu proje sayesinde vatandaşlarımızın ürettiği organik ürünleri pazarlayarak vatandaşımızın ürettiği ürünlerden ekonomik gelir elde etmesini sağlayacağız tabi bununla birlikte şehrimizin yöresel ürünlerini de tanıtmış olacağız. Bir diğer konu Kızlan’da 4 lojmanlık bir binamız bu binanın restorasyonunu yaparak doğa yürüyüşü yapan misafirler ve o bölgede çalışan ekipler için konaklama alanı yapacağız. Ayrıca yine Kızlan mahallemizde yayla evleri doğa evleri oluşturma projemiz var bununla ilgili çalışmaları başlattık. Yine ayrıca Geyikkoşan bölgemizde Alaçam’da konaklama ihtiyacını karşılamak maksadıyla 30 civarında bungolo evler yapacağız. ” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.